Şehit yüzbaşı böyle uğurlandı...

Şırnak ile Cizre ilçesi arasında yapımı devam eden karayolunun güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerine dün teröristlerin saldırısında şehit olan Yüzbaşı Mustafa Erdal, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine devletin zirvesi de katıldı.

Bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce, Şırnak-Cizre karayolunun yapım çalışmalarının güvenliğini sağlayan asker ve koruculara yönelik saldırıda şehit düşen, Cizre Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığında görevli Yüzdabaşı Mustafa Erdal son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Yüzbaşı Mustafa Erdal için, Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

erdogan-sehit2

Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, kuvvet komutanları ile ailesi yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

erdogan-sehit1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehidin babası Satılmış, annesi Nursel ve eşi Emine Erdal'a taziye dileklerini iletti. 33 yaşındaki Şehit Yüzbaşı Erdal'ın Taha Mert isminde 2.5 yaşında bir oğlu bulunuyor. Şehit Yüzbaşı Erdal'ın naaşı kılınan namazının ardından bir süre top arabasında taşındı. Cenaze aracının geçişi sırasında şehidin ailesi, asker selamı verdi. Şehit Yüzbaşı Erdal'ın cenazesi, Cebeci Askeri Şehitliği'nde toprağa verildi.

erdogan-sehit4

Şehit yüzbaşı böyle uğurlandı... ile ilgili etiketler Şehit Erdoğan mustafa erdal yüzbaşı cenaze töreni
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.