Şehit veteriner 2 yıllık evliydi! 6 aylık bebeği vardı

Kayseri'nin Develi ilçesinden aracı gasp edilen ve şehit edilen 24 yaşında ki veteriner Mikail Bozağan'ın iki yıllık evli olduğu öğrenildi. Pazartesi günü toprağa verilecek olan terör kurbanı veteriner Bozağan’ın henüz 6 aylık bir çocuğu olduğu ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Kayseri Develi İlçesi, Ankara’da Emniyet Genel Müdürlüğü önünde meydana gelen canlı bomba saldırısı kurbanı veteriner Mikail Bozağan’a ağlıyor.

Şehit veteriner 2 yıllık evliydi! 6 aylık bebeği vardı

ARACINI GASBEDİLİP BAŞINDAN VURALARAK ŞEHİT EDİLDİ!

Bombalı eylemi gerçekleştiren bölücü örgüt PKK üyesi teröristlerin, olayda kullandıkları hafif ticari aracı, Kayseri'nin Develi ilçesinde gasbettikleri ortaya çıkmıştı. Develi İlçesi’nde veterinerlik yapan Mikail Bozapan'ın (24) Çataoluk ve Avlağa Mahallesi arasındaki köprünün yakınlarında darbettikten sonra tabancayla öldürdükleri anlaşılmıştı.

Şehit veteriner 2 yıllık evliydi! 6 aylık bebeği vardı - Resim : 2

 ŞEHİT VETERİNER BOZAĞAN 24 YAŞINDA VE 2 YILLIK EVLİ İDİ!

Kayseri'nin Develi ilçesinden aracı gaspedilen ve şehit edilen veteriner Mikail Bozağan'ın iki yıllık evli olduğu öğrenildi. Terör kurbanı veteriner Bozağan’ın henüz 6 aylık bir çocuğu olduğu ifade edildi. Çevresinde çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesin sevgisini kazanan Mikail Bozağan’ın, 2013’te okulunda Türkiye finallerine giden voleybol takımında yer aldığı ve üniversite hayatından sonra da ilçede veteriner olarak hizmet etmeye başladığı ifade edildi. Öte yandan şehit veteriner Bozağan'ın cenazesi, Kayseri Devlet Hastanesi'ndeki otopsi işlemlerinin ardından Develi Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Şehit veterinerin cenazesinin pazartesi günü toprağa verilmesi bekleniyor.

Şehit veteriner 2 yıllık evliydi! 6 aylık bebeği vardı ile ilgili etiketler Ankara Kayserispor terör terörist DHKP-C Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.