Şehit töreninde tüyleri diken diken eden görüntü!

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Fatih Ercan için Elazığ'da düzenlenen cenaze töreninde bir vatandaşın kaydettiği bayrak görüntüsü, sosyal medyada beğeni topladı.

Ankara'dan uçakla getirilen şehit Ercan için dün memleketi Elazığ'da İzzetpaşa Camii'nde düzenlenen cenaze törenini Tuba Uyur, çalıştığı ofisin penceresinden cep telefonu ile kaydetti.

Görüntüleri izlerken şehidin cenazesini taşıyan top aracının saat kulesinin önüne geldiği anda kulenin yanında bulunan Türk bayrağının bir anda dalgalandığını fark eden Uyur, etkilendiği bu görüntüyü sosyal medyadan paylaştı.

Uyur'un paylaştığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Görüntüde, cenaze namazının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı naaşının top aracına konulduğu, geçiş töreni sırasında cenazenin bulunduğu top aracı saat kulesinin önüne geldiği anda kulenin yanında bulunan ve o ana kadar dalgalanmayan Türk bayrağının dalgalanmaya başladığı, top aracının alandan ayrılmasının ardından ise bayrağın yine dalgalanmadığı görülüyor.

 

Şehit töreninde tüyleri diken diken eden görüntü! ile ilgili etiketler Elazığ Türk bayrağı şehit cenazesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.