Şehit polis PKK'lıları böyle vurmuş: İşte saniye saniye kahramanlık anları

Mersin'de PKK tarafından polisevine düzenlenen hain saldırıda şehit olan polis memuru Sedat Gezer'in kahramanlık görüntüleri ortaya çıktı.

Mersin'de teröristlerin polisevine yönelik saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Törende konuşan İçişleri Bakanı Bakanı Süleyman Soylu, şehit polis için "Milletin canını, malını kurtarabilmek için kendini feda etmiştir" dedi. O anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Şehit polis Sedat Gezer’in iki PKK’lı teröristin saldırı anında güvenlik kulübesinden çıkarak bir teröristi etkisiz hale getirdiği saniye saniye görülüyor.

Gezer’in uzun süre iki PKK’lıyla çatıştığı görüntülere yansırken yere yatarak siper aldığı ve bu sırada da bir teröristi vurduğu görüntülere yansıyor. Teröristin diğer arkadaşı ise Gezer’in ateş ettiğini görünce namlusunu yerde yatan şehit Burak Gezer’e çevirdiği görülüyor.

 

Şehit polis PKK'lıları böyle vurmuş: İşte saniye saniye kahramanlık anları ile ilgili etiketler Mersin Saldırı Şehit terörist sedat gezer polisevi İçişleri Bakanı Bakanı Süleyman Soylu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.