Şehit Ömer Halisdemir'in anısına ulusal bisiklet turnuvası düzenlendi!

15 Temmuz darbe girişiminin 1'inci yıldönümü için "Ömer Halisdemir Ulusal Bisiklet Turnuvası" adında bir etkinlik düzenledi. 15 Temmuz darbe girişiminin simgesi haline gelen Şehit Ömer Halisdemir'in anısına ulusal bisiklet turnuvası başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve birçok STK'nın destek verdiği etkinliğe bisikletçiler ve vatandaşlar alkışlayıp arabalarının kornalarına basarak ilgi gösterdi. Düzenlenen etkinliğe 12'si milli 250 profesyonel bisikletçinin katılımıyla Arnavutköy Vadi Park'ta başladı. Ömer Halisdemir'in memleketi Niğde'ye kadar devam edecek etkinliğin ilk durağı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu. 10 Temmuz'da başlayan turnuva 5 etaptan oluşarak 14 Temmuz'da Niğde'nin Bor ilçesinde sona erecek.

Şehit Ömer Halisdemir'in anısına ulusal bisiklet turnuvası düzenlendi! ile ilgili etiketler Şehit Ömer Halisdemir 15 Temmuz Darbe ulusal bisiklet turnuvası darbe girişimi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.