Şehit olan polisler törenle son yolculuklarına uğurlanacak!

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri Bayrampaşa'da kaza yaptı. Kazada bir polis memuru olay yerinde şehit oldu, bir poliste kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamayla şehit polisler için tören düzenlenecek.

Bayrampaşa'da "Yunus" olarak bilinen motorize polis ekibi kaza yaptı. Bariyere çarpan motosikletteki polislerden biri olay yerinde diğeri ise kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Kaza, saat 15.30'da Bayrampaşa O-3 bağlantı yolunda meydana geldi. 'Yunus' olarak bilinen motosikletli polis ekibi henüz bilinmeyen bir nedenle bariyere çarptı. Kaza sırasında motosiklette bulunan polislerden Burak Bülbül şehit oldu, Ertuğrul Taciroğlu ise ağır yaralandı. Meslektaşlarının kaza yaptığını duyan polisler olay yerine akın etti. Yaralı polis Taciroğlu, ambulansla hastaneye götürüldü. Olay yeri inceleme çalışmalarının ardından şehit polis Bülbül'ün cenazesi Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA

Kazada şehit olan polisler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre:

"Müdürlüğümüz Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Motorize Ekipler Amirliği kadrosunda görevli polis memuru Ertuğrul Taciroğulları ve polis memuru Burak Bülbül 22.07.2017 Cumartesi günü 15.30 sularında görev yerlerine intikalleri esnasında Esenler ilçesi otogar bağlantı yolu Gaziosmanpaşa sapağı girişinde meydana gelen trafik kazası sonucu şehit olmuşlardır.

Şehit polis memuru Burak Bülbül ve Şehit polis memuru Ertuğrul Taciroğulları için 23.07.2017 pazar günü saat 14:00'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesinde Şehit Cenaze Töreni düzenlenecek olup, Şehit polis memuru Burak Bülbül memleketi Kütahya ilinde, Şehit polis memuru Ertuğrul Taciroğulları ise memleketi Kayseri ilinde defnedilmek üzere uğurlanacaktır.

Kamuoyuna üzüntüyle duyurulur

Şehit olan polisler törenle son yolculuklarına uğurlanacak! ile ilgili etiketler Şehit polis Emniyet Müdürlüğü Açıklama tören
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.