Şehit kızından Demirtaş’a sert tepki: Unuttuk sanmayın

Terör suçlamasıyla hükümlü bulunan HDP eş elebaşlarından Demirtaş’ın ‘seçim şarkısı’ sözlerine sert tepki gösteren şehit kızı ve gazeteci Demir, “Unuttuk sanmayın siz katilleri Yasin’in ayağındaki ben’i Eren’nin çakır gözlerini Gömleğimdeki babamın kan lekesini Unuttuk sanmayın o günleri…” ifadelerini kullandı.

Terör örgütü YPG tarafından Suriye'de işgali altındaki bölgeden, Mardin'in Nusaybin ilçesindeki sivillere yönelik yaptığı havan ve roketatarlı saldırıda şehit olan 50 yaşındaki Mehmet Şirin Demir'in kızı gazeteci Gülay Demir, PKK ile direk temasında olan HDP'ye sitemini her fırsatta dile getiriyor.

Gülay Demir son olarak, terör suçlamasıyla hapishanede bulunan HDP eski eş elebaşlarından Selahattin Demirtaş'ın sosyal medyada paylaştığı gönderiye verdiği cevapla gündem oldu.

Demirtaş, seçim şarkısı yapacaklarını duyurarak vatandaşlara "Şimdi sıra sizde" dedi. Demirtaş, "Yeni bir şarkı yapın ya da bir şarkıyı uyarlayın. Videoya çekin veya ses kaydı alın." ifadelerini kullandı.

Şehit kızı ve gazeteci Gülay Demir, o paylaşıma kendi yazdığı şiirle cevap verdi. 

"Çaldığınız gençlikleri Yakıp yıktığınız hayalleri Babaları ardından bıraktığınız yetimleri Unuttuk sanmayın siz katilleri Yasin’in ayağındaki ben’i Eren’nin çakır gözlerini Gömleğimdeki babamın kan lekesini Unuttuk sanmayın o günleri Gelsin mi devamı ?" ifadelerini kullanan Demir, PKK tarafından şehit edilen babasını anarak "Gömleğimdeki babamın kan lekesini Unuttuk sanmayın" dedi.

Şehit kızından Demirtaş’a sert tepki: Unuttuk sanmayın ile ilgili etiketler Selahattin Demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.