Şehit Eren Bülbül'ün Ünal Karaman kriziyle ne ilgisi var?

Teknik Direktör Ünal Karaman ile yolları ayırma kararı alan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Türkiye'nin gündeminde ilk sıralarda yer almaya devam ediyor.

Ünal Karaman ile ilgili aldığı kararla taraftarların da tepkisine neden olan Ağaoğlu, beIN Sports'a yaptığı açıklamalarda yaşanan sürece ilişkin bilgiler verdi.

Karaman'ın zaten istifa kararını aldığını iddia eden Ağaoğlu'nun bir cümlesi ise tepkileri de beraberinde getirdi.

Şehit Eren Bülbül'ün Ünal Karaman kriziyle ne ilgisi var?

Programda kendisine küfür ve hakaret içeren bir çok mesaj geldiğini belirten Ağaoğlu cep telefonunu çıkaratarak PKK'lı hainler tarafından şehit edilen Eren Bülbül'ün ağabeyinden gelen mesajı okudu.

Ağaoğlu "Onlarca hakaret ve tehdit aldım. Eşimin telefonuna küfürler yazıldı. Fakat bugün şehidimiz Eren Bülbül'ün ağabeyinden bir mesaj aldım. 'Başkanım, anamla birlikte dualarımız sizinle. Arkanızdayız' diye. İşte bu mesaj her şeye bedeldi." ifadelerini kullandı.

Başkan Ağaoğlu'nun şehit Eren Bülbül'ü içerisinde bulunduğu sıkıntılı durumdan çıkmak için alet ettiğini düşünen bir çok kişi ise bu sözlere tepki gösterdi.

Şehit Eren Bülbül'ün Ünal Karaman kriziyle ne ilgisi var? ile ilgili etiketler Trabzonspor Ünal Karaman Ahmet Ağaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.