Şehit annesi, Sedat Peker'e sosyal medyada meydan okudu! VİDEO

Sosyal medyada şehit annesi olduğunu öne süren bir kadının kaydettiği video büyük yankı uyandırdı.

Video mesajında Sedat Peker'e çeşitli suçlamalar yönelterek meydan okuyan kadın "Mafyalığına mı güveniyorsun. Ben hayır diyorum bana ne yapacaksın..." diye konuştu.

İsminin Pakize Akbaba olduğu öğrenilen kadın, "Sedat Peker hayır diyenleri tehdit ediyormuşsun. Sana oğlum da diyemiyorum çünkü mafyasın. Mafyalığına mı güveniyorsun. Ben hayır diyorum bana ne yapacaksın ben şehit anasıyım. Ne yapacaksın bana. Sen benimle tabuta mı sarıldın. Benim oğlum nişanlıydı düğünü olacaktı. Sen ne hakla beni tehdit edersin. Ben de seni tehdit ediyorum. Hakkım haram olsun sana." mesajını paylaştı.

CHP'Lİ ÇIKTI!

Bu mesajın hemen ardından Akbaba'nın CHP ile bağlantısı olduğuna dair görüntüler de kısa süre sonra sosyal medyaya düştü.

Pakize Akbaba'nın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte çektirdiği fotoğraflar ortaya çıktı.

SEDAT PEKER'DEN YANIT

Sedat Peker bu videoya sosyal medyadan yanıt verdi. Peker, bir takipçisinin paylaştığı, "Tehdit falan yok, ama güzel konuşturmuşlar teyzeyi. Adamların işi algı. utanın be!" mesajını retweet etti.

frekgbth66

Şehit annesi, Sedat Peker'e sosyal medyada meydan okudu! VİDEO ile ilgili etiketler Sedat Peker video şehit annesi
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.