Şehit aileleri, CHP'li vekile ateş püskürdü: Hainler sürüsünün sözcülüğünü yaptın

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, PKK'lı teröristlerin cenazeleri ile ilgili açıklamaları şehit ailelerinin yüreğini sızlattı. Kaya'nın, "Kerpiç evlere, gecekondu evlere asker cenazeleri geliyor. Dağa çıkmış Kürt gençlerinin cenazesi gelemeyebiliyor. Cenazelerine ağıt yakamayan anneler var." sözlerine ateş püsküren şehit aileleri, "Hainler sürüsünün sözcülüğünü yaptın" dedi.

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya skandal sözleriyle şehit ailelerini şoke etti. "Kerpiç evlere, gecekondu evlere asker cenazeleri geliyor. Dağa çıkmış Kürt gençlerinin cenazesi gelemeyebiliyor. Cenazelerine ağıt yakamayan anneler var." diyen CHP'li Yıldırım Kaya'nın sözlerine şehit aileleri sert tepki gösterdi.

Sabah'ta yer alan bilgilere göre, terör örgütüyle masaya oturulması gerektiğini savunan Kaya, "Silahları toprağa gömeceğiz ve birlikte ne yaparsak eşit koşullarda beraber yaşayabiliriz diyeceğiz. Eğer birlikte yaşamaktan yanaysak, herkesin varlığını kabul edeceğiz. Herkes eşit koşullarda sandalyesinde oturacak, orada bulunacak." dedi.

Şehit aileleri, CHP'li vekile ateş püskürdü: Hainler sürüsünün sözcülüğünü yaptın

"HAİNLER SÜRÜSÜNÜN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPTIN"

Bu açıklamalara kayıtsız kalmayan Kırşehirli şehit ailelerinden geldi. Şehit Aileleri Derneği Kırşehir Şube Başkanı Mutlu Kılıçaslan, CHP'li milletvekilinin kokuşmuş bir dil kullanarak, hainler sürüsünün sözcülüğüne soyunduğunu açıkladı.

Kılıçaslan, "Bu topraklar Anadolu'nun bağrıdır, bu bağrın en derin yarası da vatan uğruna şehit olmuş 193 gencecik vatan evladıdır. Sayın vekil, senin "asker cenazesi" olarak tanımladığın Aziz Şehitlerimizin ailelerini bir kez olsun ziyaret ettin mi? Düşünceleri nedir sordun mu? Onlarla bir olmak yerine, onların katilleri, eli kanlı terör örgütüne destek mahiyetinde, moral ve motivasyon verici açıklamalar yaptın. Sen tekrar seçilmek adına kiminle ittifak yolu arıyorsan ara, kimin hangi kirli planına ortak olacaksan ol, kimin sesi, borazanı olacaksan ol sayın vekil... Biz bu aziz vatanın tek karış toprağına göz diken kim olursa olsun, kim bu güruha destek verirse versin siyasi parti ayrımı yapmaksızın şehitlerimize düşmanlık etmiş olarak kabul ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Şehit aileleri, CHP'li vekile ateş püskürdü: Hainler sürüsünün sözcülüğünü yaptın ile ilgili etiketler CHP'li milletvekili Yıldırım Kaya Şehit Aileleri Derneği Kırşehir Mutlu Kılıçaslan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.