Şehir magandaları trafikte Oktay Derelioğlu ve eşin öldüresiye dövdü: Saldırı görüntüleri ortaya çıktı

Teknik direktör ve eski futbolcu Oktay Derelioğlu ile eşi, şehir magandaları tarafından feci şekilde darp edildi. Yaşanan olayda Derelioğlu'nun kolu çıktı ve hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu, Kadıköy'de trafikte magandaların saldırısına uğradı.

Şehir eşkiyaları tarafından öldüresiye dövülen Oktay Derelioğlu'nun omuzu çıktı ve bir operasyon geçirdi.

ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER

5 Aralık günü saat 16:30 sıralarında Kadıköy'de meydana geldi. Oktay Derelioğlu'nun sürdüğü araç bir süre sonra yolun daralması nedeniyle bir başka araç tarafından taciz edilmeye başladı. İsimlerinin Zekai K., ve Nurettin K., olduğu belirlenen magandalar ünlü futbolcunun aracının önünü keserek çifti darp etmeye başladı. ,

Şehir magandaları trafikte Oktay Derelioğlu ve eşin öldüresiye dövdü: Saldırı görüntüleri ortaya çıktı

DERELİOĞLU AMELİYATA ALINDI

Çevreden geçen vatandaşların müdahalesi üzerine iki maganda polis güçlerinin de gelmesiyle gözaltına alındı. Oktay Derelioğlu hastanede ameliyata alınırken, Başak Derelioğlu ise aldığı darp raporu sonrası karakolda ifade verdi.

Yaşanan olayla ilgili konuşan Oktay Derelioğlu, hiç bir sorun yokken iki magandanın eşinin yanında kendisini darp etmeye başladığını, eşinin ayırmaya çalışmasına rağmen gözü dönmüş saldırganların Başak Derelioğlu'nu da darp ettiklerini ifade etti.

Şehir magandaları trafikte Oktay Derelioğlu ve eşin öldüresiye dövdü: Saldırı görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 2

Şehir magandaları trafikte Oktay Derelioğlu ve eşin öldüresiye dövdü: Saldırı görüntüleri ortaya çıktı ile ilgili etiketler Kadıköy Trafik Kavga Oktay Derelioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.