Şehidin kızından duygulandıran mektup!

Vatandaşlarımız, El Bab'da şehit düşen Binbaşı Bülent Albayrak'ın kim olduğunu merak ediyor. Kahraman binbaşı nasıl şehit oldu? Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Binbaşı Bülent Albayrak'ın kızı, devam ettirilen Zeytin Dalı Harekatı'ndaki kahramanlara seslendi. Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, şehit Binbaşı Bülent Albayrak'ın kızının Afrin'de operasyonda olan askerlere yazdığı mektubu paylaştı.

El Bab'ta şehit düşen şehit düşen Binbaşı Bülent Albayrak'ın kızı Elif Naz Albayrak Afrin'deki kahraman askerlerimize bir mektup yazdı. Vatandaşlarımız, El Bab'da şehit düşen Binbaşı Bülent Albayrak'ın kim olduğunu merak ediyor. Kahraman binbaşı nasıl şehit oldu? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

cropped_content_el-bab-sehidinin-kizi-afrindeki-askerlere-seslendi_vkQYW1c072yuVjk

DUYGULANDIRAN MEKTUP

Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, şehit Binbaşı Bülent Albayrak'ın kızının Afrin'de operasyonda olan askerlere yazdığı mektubu paylaştı.

İşte, El Bab Şehidi Binbaşı Albayrak'ın kızının, Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele veren Mehmetçiğe mektubu:

"Merhaba Türk Ordusu'nun şerefli askerleri. Ben Elifnaz Albayrak. 21.12.2016 tarihinde El Bab'da babasını şehit vermiş bir şehit kızıyım. Nam-ı diğer El Bab fatihi şanlı Bülent Albayrak'ın biricik evladıyım.

Size bu gittiğiniz yolda başarılar diliyorum. Vatanımızı her daim koruyacağınıza inanıyorum. Çünkü canını hiçe saymış bir şehidin evladıyım. Benim ve tüm milletimizin duaları sizinle.

Vatan ve millet sevgisini en acı şekilde yaşamış bir çocuk olarak hepinizle gurur duyuyorum. Türk askeri güçlüdür, cesaretlidir, inançlıdır; babamdan biliyorum.

Türk Ordusu oldukça kimse bize zarar veremez.

Hepinize sonsuz teşekkürler, dualarımız sizinle. Allah'a emanet olun şanlı Türk Ordusu."

BÜLENT ALBAYRAK 2016'DA ŞEHİT DÜŞMÜŞTÜ

İşte o dönemdeki haberler...

Fırat Kalkanı Harekatı’nda El Bab’ta şehit düşen 14 askerden, Özel Kuvvetler’de görevli Piyade Binbaşı Bülent Albayrak’ın acı haberi, Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde hemşire olan kardeşi Gamze Göktepe’ye bu sabaha karşı verildi. Gözyaşına boğulan Gamze Göktepe, eşi İsmail Göktepe ile birlikte, babasının oturduğu Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’ne gitmek üzere yola çıktı.

İsmail Göktepe, "Acımız büyük. Konuşamıyorum. Şehidimiz Özel Kuvvetler’de görev yapıyordu. 1999’daki Gölcük Depremi’nde yaşamını yitiren kayınvaldemi Bursa Orhangazi’de toprağa vermiştik. Gölcük’te yaşayan kayınpederim de bizim yanımıza yerleşmeyi düşünüyordu. Şehidimizi de Orhangazi’de son yolculuğuna uğurlayacağız" dedi. Evli ve 1 kız çocuğu babası olan şehit Binbaşı Bülent Albayrak’ın cenazesinin yarın Orhangazi’de askeri törenle toprağa verileceği belirtildi.

bulentalbayraksakallidekupe

ANNESİ GÖLCÜK DEPREMİNDE CAN VERMİŞTİ

Şehit Piyade Binbaşı Bülent Albayrak’ın, Kocaeli’nin Gölcük İlçesi Şirinköy Mahallesi’nde oturan babası Hasan Albayrak’a ise şehadet haberini Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından verildi. Oğlunun şehit olduğu haberi ile yıkılan Hasan Albayrak rahatsızlanırken, hazır bulunan 112 Acil ekibi müdahalede bulundu.

Şehit haberini alan komşuları eve gelirken, eve Türk bayrakları asıldı. Şehidin evinin Ankara’da olduğu, eşi ve çocuğunun oradan Bursa’ya geleceği belirtildi. Hasan Albayrak, yanına gelen kızı Gamze Göktepe ile birlikte, üzerinde Türk bayrağı bulunan Gölcük Belediyesi’ne ait araçla gelini ve torunun bulunduğu Ankara’ya götürüldü.

Şehidin annesi Suzan Albayrak’ın ise 17 Ağustos 1999 depreminde enkaz altında kalarak öldüğü, cenazesinin de Bursa Orhangazi’de toprağa verildiği öğrenildi.

Şehidin kızından duygulandıran mektup! ile ilgili etiketler El Bab bülent albayrak kimdir şehit oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.