Sefil Bilo'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çirkin sözler... İlyas Salman yine Türk milletini aşağıladı

Kendisini "halk sanatçısı" olarak lanse eden ancak her fırsatta halkını hakir gören oyuncu İlyas Salman'dan yine skandal açıklamalar geldi.

Daha önce, "Ben gidip Recep Tayyip Erdoğan'dan ödül almam. Çünkü ödülü bu akılsız halkın verdiği oylarla aldı." diyerek Türk milleti hakkında çirkin sözler sarf eden Salman bir kez daha benzer ifadeler kullandı.

Birgün Gazetesi'ne konuşan Salman, "Benim devletle problemim, kavgam var." diyerek devlet ve milleti ile ilişkisini tarif etti.

Seçilmiş cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, daha önce "benim cumhurbaşkanım" değil diyerek hedef alanların çizgisinde çirkin sözlerle saldıran Salman şu ifadeleri kullandı;

"Tayyip’i dert ediyorum mesela en çok. Türkiye’yi tarif ederken “Layık olmayanların önemli mevkilerde oturanların ülkesidir” diyorum. Ben Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanlığına layık görmüyorum. Çünkü ucuz adam. Bundan dolayı da mahkemeye gideceğimi biliyorum."

"AKILSIZ HALK"

Türk milletini de skandal sözlerle hedef alan Salman, halkı "akılsız" olarak tanımladı.

Salman o sözlerini şöyle sürdürdü;

"Korkunun olduğu yerde özgürlük yoktur. Devlet, yönetebileceği halkı kendisi seçer. Yönetilebilecek kadar akılsız olması lazım halkın. Başka türlü halkla baş edemez ve baş edemediği için halt işler. Ben, uzun lafın kısası bir tarafım olsun isterim. Gerek yanında gerek karşısında bir yönüm olsun isterim. Ben hayata karşı değilim, hayatın sanatla ölçüştüğü yere gitmeye çalışıyorum."

Halkın tercihlerini sorgulayarak, kendisine özel bir pay biçen Salman, milletin gerçekleri göremediğini öne sürdü.

Salman, "Gerçeği biraz fark ettiysem, algıladıysam, doğruladıysam ben biliyorum ki bu halk gerçeği görecek. Güzel ile çirkini ayırt edebilecek akılları var." diyerek, Türk milletini hakir gördü.

Sefil Bilo'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çirkin sözler... İlyas Salman yine Türk milletini aşağıladı ile ilgili etiketler Erdoğan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilyas salman türk milleti sefil bilo
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.