Sefa Yılmaz: Fenerbahçe'nin yıldızı çok ama sistemi yok

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 mağlup ederek kümede kalma savaşında aradığı özgüveni bulan Gençlerbirliği'nde tecrübeli futbolcu Sefa Yılmaz galibiyeti ve Sarı-Lacivertli takımı yorumladı....

Gençlerbirliği'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Sefa Yılmaz, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de nasıl yendiklerini anlattı. Fanatik'e konuşan 31 yaşındaki futbolcu, "Açıkçası Fenerbahçe’nin bireysel yeteneği, yıldızı çok ancak bence bir sistemleri yok. Tam anlamıyla takım olabildiklerini düşünmüyorum. Bunun sıkıntısını yaşıyor gibiler" dedi.

2-1'lik galibiyette son 15 dakika oynayan Sefa Yılmaz, "Fenerbahçe deplasmanda kazanıyor evinde neden kazanamıyor" sorusuna futbolcu gözüyle şu yorumda bulundu:

"Topu her ayağıma aldığımda karşımda tehdit görmeden ilerleyebildim. Hızlı ve kolay şekilde hemen 3. bölgeye geçtim. Bunun nedeni, rakibimizin defansı hatta orta alanı boşaltmasıydı. Son bölümlerde, sırf benim hazırladığım 3 pozisyon var mesela. Rakip kaleye çok kolay gittik."

"Fenerbahçe çift forvete döndükten sonra işimiz kolaylaştı. Orta sahayı verdiler ve arkayı boşalttılar, çok alan bıraktılar. Defansif isim olarak sadece Gustavo kaldı. Maç içinde defansta 3'lüye bile geçtiler. Aynı anda bu kadar hücümcuyla oynayamazsınız."

"Açıkçası Fenerbahçe’nin bireysel yeteneği, yıldızı çok ancak bence bir sistemleri yok. Tam anlamıyla takım olabildiklerini düşünmüyorum. Bunun sıkıntısını yaşıyor gibiler. Onlar defansı tamamen bırakıp, gol atmaya odaklanınca biz de istediğimiz pozisyonları bulduk. Son vuruşlarda biraz daha dikkatli olsak, 3’ü 4’ü atabilirdik. Bu galibiyet bizim için çok anlamlıydı. Sadece 3 puan değil, özgüven de kazandık."

Sefa Yılmaz: Fenerbahçe'nin yıldızı çok ama sistemi yok ile ilgili etiketler Gençlerbirliği Fenerbahçe sefa yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.