Şef Arda Türkmen'in Sevgilisi Melodi Elbirliler kimdir? Melodi Elbirliler'in Youtube Kanalı nedir? Kaç yaşında?

Melodi Elbirliler Kimdir sorusu ünlü şef Arda Türkmen'in yeni aşkı Melodi Elbirliler kaç yaşında soruları magazin gündemine bomba gibi düştü. İkilinin ilişkileri sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla ortaya çıktı. Çektiği makyaj videolarıyla blogger dünyasında kendine yer edinen Melodi Elbirliler'in hayran kitlesi günden güne büyüyor. Peki Melodi Elbirliler kimdir, kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

Melodi Elbirliler Kimdir, Kaç Yaşındadır soruları magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şef Arda Türkmen'in yeni aşkı Melodi Elbirliler kaç yaşında, nereli gibi sorular vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İkilinin aşkı sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla ortaya çıktı. Aralarındaki 15 yaş fark sosyal medyada çok konuşulurken Melodi Elbirliler'in mesleği hakkında da araştırmalar başladı. Peki Melodi Elbirliler kimdir, kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

MELODİ ELBİRLİLER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Güzellik bloggeri olarak tanınan Melodi Elbirliler son dönemde sosyal medyada büyük ilgi görüyor. İzmir Karşıyaka'lı olan Melodi Elbirliler , Akrep burcudur.


Melodi Elbirliler, Yeditepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyata bölümü mezunudur. Elbirliler, İngilizce öğretmeni olarak mesleki hayatını sürdürmektedir.

Melodi Elbirliler kimdir? Melodi Elbirliler kaç yaşında, nereli? Melodi Elbirliler mesleği ne?

MELODİ ELBİRLİLER'İN YOUTUBE SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

ARDA TÜRKMEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1975 yılında İstanbul'da doğan Arda Türkmen 1994 yılında Saint Benoit Fransız lisesinden mezun oldu. 1999 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü bitirdi. 2001 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri sanatları bölümünden mezun olarak çift anadal yaptı.

Melodi Elbirliler kimdir? Melodi Elbirliler kaç yaşında, nereli? Melodi Elbirliler mesleği ne?

1995 -2000 yılları arasında 350'den fazla üniversite tur organizasyonu, 100 den fazla sanatçılı konser organizasyonu yaptı. 1998 – 2000 yılları arasında Uludağ'da işletmecilik yaptı. 2001 – 2003 yılları arasında birçok konser, prodüksiyon ve organizasyon işlerinde yöneticilik deneyimi oldu. 2003 yılında catering şirketi kurdu.

Melodi Elbirliler kimdir? Melodi Elbirliler kaç yaşında, nereli? Melodi Elbirliler mesleği ne?

2008 yılında Asmalımescit'te 11 Leblon isimli restoranını açtı. Leblon Issız adam filmine ev sahipliği yapan mekan olarak da biliniyor. 2010 yılında CNNTürk televizyonu için ''Arda'nın Mutfağı'' isimli yemek programını yapmaya başladı. 2012 yılının başında Sabah gazetesinde Arda'nın mutfağı sayfasını yazmaya başladı. 2012 yılının ortalarına doğru La Cucina Italiana dergisinde yemek yazıları ve tarifleri yazmaya başladı. 2013 yılında Hürriyet pazar ekinde Arda'nın mutfağı sayfasını yazmaya başladı. 2014 -2015 yılları arasında TV8'de yayınlanan sunuculuğunu Burcu Esmersoy'un yaptığı "Ver Fırına" yarışmasında Emel Başdoğan ile birlikte jüri olarak yer aldı. TV8 ekranlarında Arda'nın Mutfağı'nı 6 sezon boyunca devam ettirdi. Arda Türkmen'in Arda'nın Mutfağı programı Kanal D ekranlarında devam ediyor.

Şef Arda Türkmen'in Sevgilisi Melodi Elbirliler kimdir? Melodi Elbirliler'in Youtube Kanalı nedir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Kanal D melodi elbirliler arda türkmen
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.