Sedef Kabaş adliyeye sevk edildi

Katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik söylediği sözler nedeniyle gece saatlerinde gözaltına alınan Sedef Kabaş adliyeye sevk edildi.

Önceki gün katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan gazeteci Sedef Kabaş için RTÜK tarafından da inceleme başlatılmıştı.Soruşturma kapsamında Kabaş, saat 02.00 sıralarında Sarıyer'deki evinde gözaltına aldı.

Kabaş, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ardından Kabaş'ın 2 avukatının da Emniyet Müdürlüğü'ne geldikleri öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Avukat Uğur Poyraz ise gözaltı olayı ile ilgili sosyal medya üzerinden, "Müvekkilim Sedef Kabaş Vatan caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğünde. Ben de şimdi yanına geçiyorum" şeklinde paylaşım yaptı. Sedef Kabaş, emniyetteki işlemlerinin ardından saat 14.00 sıralarında Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Sedef Kabaş Tele-1'de katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhurbaşkanlığı makamını, "Çok meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ahır olur." şeklinde ifadeler ile hedef almıştı.

Kabaş, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Sedef Kabaş adliyeye sevk edildi ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Gözaltı adliye Sedef Kabaş tele1
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.