Sedat Ve Nalan Aşklarını İlan Etti, Camdaki Kız Bu Sahne Sosyal Medyaya Ve Reytinge Damga Vurdu!

Kanal D’nin gözde ve yeni dizisi olan Camdaki Kız dizisi her Perşembe ekranlara geliyor. Psikiyatri uzmanı ve yazar Gülseren Budayıcı oğlunun danışanlarının hayatından derleyerek yazdığı kitabından alınan dizi son dönemlerde reyting rekoru kırmaya başladı.

Kanal D’nin gözde ve yeni dizisi olan Camdaki Kız dizisi her Perşembe ekranlara geliyor. Psikiyatri uzmanı ve yazar Gülseren Budayıcı oğlunun danışanlarının hayatından derleyerek yazdığı kitabından alınan dizi son dönemlerde reyting rekoru kırmaya başladı. Son 5. Bölümü yayınlanan dizinin meydana gelen gelişmelerle hem izleyicisini hayran bıraktı hem de sosyal medyada çok konuşulmasına sebep oldu.

Sedat Ve Nalan Aşklarını İlan Etti, Camdaki Kız Bu Sahne Sosyal Medyaya Ve Reytinge Damga Vurdu!

Dizide Nalan karakterine Burcu Biricik hayat verirken başrolü paylaştığı Sedat rolüne de son dönemlerin çıkış yapan ismi Feyyaz Şerifoğlu hayat verdi. Bunların dışında Enis Arıkan, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nihal Menzil, Merve Polat, Tuğrul Tülek, Devrim Yakut gibi birçok başarı isimde dizinin ana karakterlerine hayat veriyorlar.

Sedat ve Nalan Aşkını İtiraf Edince Sosyal Medyada Gündem Oldu

 Dizi yayınlanan son bölümü ile gündem oldu. Sadece reytinglerle değil sosyal medyadan da birçok izleyici dizi hakkında çeşitli yorumlarda bulundular. Dizinin yapımını OGM Pictures şirketi üslenirken dizi son bölümüyle AB ve ABCI kategorilerinde o günün en çok izlenen dizisi olmuş oldu.

Sedat Ve Nalan Aşklarını İlan Etti, Camdaki Kız Bu Sahne Sosyal Medyaya Ve Reytinge Damga Vurdu! - Resim : 2

Dizi total kategorisi dediğimiz yerde de 2. Sırayı alarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinden hemen sonra sırada yerini aldı. Diziye göre Sedat ve Nalan aşklarını itiraf etti ve tekrar birlikte olmaya karar verdiklerini açıkladılar. Bu sahneyle birlikte birçok hoş ve hayran bırakacak sahneler ortaya çıktı. Bu durumda izleyiciyi ekrana daha çok bağladı.

Camdaki Kız Dizisinde Olaylar Bitmek Bilmiyor

 

Dizide gelişen o kadar olaydan sonra son bölümüyle kalpleri mest etmeyi başardılar. Sedat ve Nalan aralarındaki sorunlardan sonra Sedat’ın Nalan’ı seçmesi üzerine parmağına yüzüğü tekrar taktı ve birlikte olmak istediklerini dile getirdiler. Bu sahnelerden sonra sosyal medyadan binlerce güzel yorumlar ve paylaşımlar geldi. Kısa zamanda binlerce etiket camdaki kız için oluşturuldu ve gelecek bölüm ise heyecanla beklenmeye başlandı.

Sedat Ve Nalan Aşklarını İlan Etti, Camdaki Kız Bu Sahne Sosyal Medyaya Ve Reytinge Damga Vurdu! - Resim : 3

Dizide zor karakterlere hayat veren Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu se binlerce övgü aldılar. Başarılı oyunculukları ile göz doldurdukları gözlerden kaçmadı. Sedat’ın hayatının şansını yakaladığını düşünerek Nalan’a dönmesi Canan cephesinde nasıl karşılanacağı da merak konusu oldu.

Sedat Ve Nalan Aşklarını İlan Etti, Camdaki Kız Bu Sahne Sosyal Medyaya Ve Reytinge Damga Vurdu! ile ilgili etiketler Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.