Sedat Peker'in videolarına IMDb'de 9,9 puan!

Sedat Peker'in Youtube videoları ile organize bir operasyon için düğmeye basıldığı izlenimi yaratan gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bugün, daha önce benzeri görülmemiş bir gelişme daha yaşandı... Popüler dizi ve film sitesi IMDb, Peker videolarını sayfasında listeleyerek, 9,9 puan verdi!

Birleşik Arap Emirlikleri'nde firari olarak bulunan Sedat Peker'in yayınladığı Youtube videoları bir süredir Türkiye'nin gündeminde...

Ancak videolar ve videolarda yer alan iddialar bir süredir yurt dışında belli medya organlarında da yer almaya başladı.

Son olarak Peker videoları, daha önce benzeri görülmemiş şekilde, dünyanın en popüler film ve dizi veri tabanı Internet Movie Database'e (IMDb) girdi. Peker’in videolarının tarzı "suç - reality show" olarak tanımlandı.

Sedat Peker'in videolarına IMDb'de 9,9 puan!

Videolar 'Sedat Peker vs AKP' başlığı altında listelenirken, tanıtım metnine de "Türkiye’de hükümetle derin bağları olan mafya liderinin dışlandığı", "Peker’in mafya ve hükümet arasındaki karanlık bağlantıları çıkararak kendisine yapılan yanlışlar dolayısıyla intikam almak istediği" şeklinde notlar yazıldı.

Sedat Peker'in videolarına IMDb'de 9,9 puan! ile ilgili etiketler dizi Sedat Peker film YouTube imdb
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.