Sedat Peker'in uzay planı nedir? Sedat Peker hangi kitabı önerdi?

Sedat Peker'in uzay planı nedir? Sedat Peker, hakkında çıkan tehdit videolarına karşı açıklama yaptı. birkaç gündür Hanımağa Güniz Akkuş ve diğer suç örgütü liderlerinin tehdit ettiği Sedat Peker bir video yayınlayarak cevap verdi. Kendisini tehdit edenlere hangi kitabı önerdi? Kosmos'u inceleyip uzayı fethedeceğini söyleyen Peker, düşmanlarına ne dedi? Detaylar haberimizde...

Sedat Peker'in uzay planı nedir? Sedat Peker, kendisini tehdit edenlere karşı bir video çekerek şok açıklamalarda bulundu. Peker hakkında sosyal medyada Hanımağa Güniz Akkuş ve diğer örgüt liderlerinin çektikleri tehidt videoları gündem olmuştu. Yurt dışında yaşayan ve bu videolara karşı cevap veren Sedat Peker, kendisini tehdit edenlere hangi kitabı önerdi? İşte Kosmos'u inceleyip uzayı fethedeceğini söyleyen Sedat Peker'in şok açıklamaları!

SEDAT PEKER'İN UZAY PLANI NEDİR?


SEDAT PEKER HANGİ KİTABI ÖNERDİ?


Sedat Peker, kendisini tehdit edenlere müptezeller diye seslenirken Sun Tzu'nun Savaş Sanatı ve Paulo Coelho'nun Işığın Savaşçısı kitaplarını önerdi. Kızılderili öğretilerinden bahseden ve "isterseniz 8 milyar insanı bana küfrettirin, umurumda olmaz" adeta güç gösterisi yaptı.

SEDAT PEKER'İN UZAY PLANI NEDİR?


PEKER: 'KOSMOS'U İNCELEYİP, UZAYI FETHEDEDCEĞİM'

2030'dan Kosmosu inceleyip uzayı fethedeceğini söyleyen Sedat Peker, gökbilimci olacağını söyleyen Peker; 'Şehirden uzak bir hayat kurup, büyük teleskoplarla uzay bilimiyle ilgileneceğim, kalan hayatımı gökleri inceleyeceğim' dedi.

SEDAT PEKER TEHDİTLERE NE CEVAP VERDİ?

Kendisini tehdit edenlere uyuşturucu bağımlısı müptezeller diye seslenen Sedat Peker; ar, namus, haya bilmeyen adeta lağım çukurlarından boşanan fareler gibi konuşmaya başladı. benim sinirlerim çelikten kardeşim, isterseniz 80 milyonu bana küfrettirin, isterseneiz 8 milyarlık dünya nüfusunu karşıma çıkarın, sonuç değişmez. Sokak takımına lafım yok. Onları organize edenlere sesleniyorum. Kitap okusunlar, okusunları ki bana layık bir düşman olabilsinler' dedi.

 

Sedat Peker'in uzay planı nedir? Sedat Peker hangi kitabı önerdi? ile ilgili etiketler Sedat Peker Alaattin Çakıcı Tehdit Örgüt Açıklama güniz akkuş poulo coeho sun tzu suç
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.