Sedat Peker'in cephanesi emniyette sergileniyor

Sedat Peker ve adamlarına yönelik düzenlenen operasyonda ele geçirilenler emniyette sergilendi. Sergilenen nesneler arasında uzun namlulu silahlar, kılıçlar ve bıçakların olması dikkat çekti.

Sedat Peker ve adamlarına yönelik İstanbul merkezli 5 ilde operasyon düzenlenmişti. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda silah ele geçirildi.

Sedat Peker'in cephanesi emniyette sergileniyor

Ele geçirilen silahlar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sergilendi. Çok sayıda tabancanın yanı sıra kılıç ve bıçakların da olması dikkat çekti. Şüphelilerin bugün adliyeye sevk edilmesi beklenmiyor.

Sedat Peker'in cephanesi emniyette sergileniyor - Resim : 2

BÜYÜK OPERASYON

Türkiye genelinde, “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak”, “nitelikli yağma”, “gasp”, “rüşvet”, “yaralama”, “tehdit” ile “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” gibi birçok suça karıştıkları gerekçesiyle Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2018 Aralık ayında başlatılan soruşturma kapsamında, organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in de arasında bulunduğu 63 kişi hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

Sedat Peker'in cephanesi emniyette sergileniyor - Resim : 3

İnsansız hava araçlarıyla keşif yapılan ve özel harekat ekiplerinin katılımıyla gerçekleşen eş zamanlı operasyonlarda 52 örgüt mensubu adreslerinde yakalanarak gözaltına alınmıştı

Sedat Peker'in cephanesi emniyette sergileniyor ile ilgili etiketler Sedat Peker Operasyon silah kılıç bıçak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.