Sedat Peker’e son darbe

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in Türkiye’yi uluslararası alanda zora düşürmeye çalıştığı YouTube videolarının, daha önce FETÖ’cülerin öne sürdüğü bayat konuları gündeme getirerek kabak tadı verdiğini ifade eden Sabah yazarı Melih Altınok, “Peker'in son yayınladığı videoda FETÖ'nün MİT Tırları operasyonuna kadar düşmesiyse son darbe oldu” dedi.

Sedat Peker’in çektiği videolarla, Türkiye’ye "teröre destek veren ülke" yaftasının yapıştırılmasını hedeflediğini belirten Melih Altınok,  yazısında şu ifadelere yer verdi:

Sedat Peker'in dizilerden daha fazla rağbet gören videoları "Defne hanımlı" göndermeler yaptığı bölümden itibaren zaten tavsamaya başlamıştı...

İlk bölümlerde çok iddialı olan Peker'in, yıllardır ısıtılıp ısıtılıp servis edilen bu bayatlamış dedikodulara sarılması "seyircilerinin" heyecanını zayıflatmıştı.

Peker'in son yayınladığı videoda FETÖ'nün MİT Tırları operasyonuna kadar düşmesiyse son darbe oldu.

Zira, FETÖ'cülerin olmadığı bir Türkiye'yi yaşanmaz bulup yurt dışına kaçan Can Dündar ve nam-ı diğer Fuat Avni gibi tescilli şakirtler coşkuyu diri tutmaya çalışsa da artık "dizinin" sponsorları deşifre oldu.

Tabii bunlar, Türkiye'nin boynuna "teröre destek veren ülke" yaftasının yapıştırılması sürecinin bir parçası olan bu videoları "eğlenceli" tik tok neslinin umurunda değil...

Ama aklı başında herkes artık kabak tadı veren bu işin nereye vardırılmak istediğini ve bunda da gülünecek bir durum olmadığını görüyor.

Sedat Peker’e son darbe ile ilgili etiketler Sedat Peker Melih Altınok
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.