"Sedat Peker'e operasyon çekiliyor"

SuperHaber yazarı Ali Keskin, Sedat Peker'e yapılan algı operasyonunu anlattı.

Geçtiğimiz günlerde bazı sosyal medya hesapları üzerinden Sedat Peker'in adamları olduğu iddia edilen kişiler, bir adama korkunç işkenceler yaptı. Bu işkence görüntüleri sosyal medyada servis edildi.

Varsayalım ki bu işkenceyi Sedat Peker'in adamları yaptı. Peki yaptıkları işkenceyi Sedat Peker sosyal medyada yayınlatır mı? Kendisi, bu görüntülerden sonra toplum tarafından dışlanacağını bilmiyor mu? Haberleri okuduktan sonra sorgulayın kendinizi, her yapılan habere inanıp gaza gelip insanlara iftira atmayın. İftira kötü bir şey, dönüp dolaşıp sahibini bulacaktır. Bugün yazdığım bu yazı kimseye yaranmak için değil. Sedat Peker örneğini neden mi verdim?

Sedat Peker, 15 Temmuz'da arkadaşları ile beraber sokaklara çıkmadı mı?

WhatsApp_Image_2017-10-03_at_12.33.11_1

Sedat Peker, referandumda EVET kampanyasına destek vermedi mi?

WhatsApp_Image_2017-10-03_at_12.34.01

Sedat Peker, Suriye Türmendağın'da mücadele eden kişilere yardım etmedi mi?

WhatsApp_Image_2017-10-03_at_12.33.32

Sedat Peker, FETÖ'nün yapacağı kumpası dile getirmedi mi?

WhatsApp_Image_2017-10-03_at_12.34.26

Sedat Peker'in resmi twitter adresinden yayınlandığı söylenildi. Siz bugün tweet atarken Sedat Peker'i etiketleyin, hesap da retweet ediyor ve paylaşıyor. Twitter hesabını sosyal medya uzmanları ve kendisi yönetiyor.

Birileri düğmeye bastı ve algı operasyonunu başlattı. Sosyal medyaya görüntüler servis edildi. Amaçları Sedat Peker'i mafya ve organize suç örgütü olarak halka göstermek. Sedat Peker benim verdiğim bir örnek. Sizin başınıza da böyle bir karalama eylemi gelebilir, size de bir algı operasyonu yapabilirler. Dikkat edin. Temkinli davranın.

"Sedat Peker'e operasyon çekiliyor" ile ilgili etiketler Sedat Peker 15 Temmuz FETÖ Twitter evet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.