Sedat Peker'e erişim engeli şoku

YouTube hesabından yayınladığı videolarla Türkiye'nin gündemine oturan Sedat Peker hakkında mahkemeden yeni bir karar çıktı. Ankara 8. sulh ceza hakimliği, Peker'in internet sitesine erişim engeli getirdi.

Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan Sedat Peker'in internet sitesine erişim mahkeme kararıyla durduruldu.

Sedat Peker'e ait olan 'sedatpeker.com' adresine Ankara 8. sulh ceza hakimliğinin 21.05.2021 tarihli ve 2021/5968 değişik iş sayılı kararıyla engellendi.

Peker, YouTube hesabından yayınladığı videoları internet sitesinde de paylaşıyordu.

Sedat Peker'e erişim engeli şoku

Öte yandan Peker'in YouTube hesabındaki videoları ile ilgili herhangi bir gelişme bulunmuyor.

YouTube, dün 5.8 milyon izlenen altıncı videosunun ardından Peker'e 'onay işareti' vermişti.

ONAY İŞARETİ NEDEN VERİLİR?

 

Google, onay işaretini şöyle açıklıyor:

"YouTube kanal adlarının yanında doğrulama onay işaretinin olması, YouTube'un ilgili kanalı doğruladığını gösterir. Kanalın doğrulanmış olması, bu kanalın bir içerik üreticiye, sanatçıya, şirkete veya tanınmış kişiye ait resmi kanal olduğu anlamına gelir. Doğrulanan kanallar, resmi kanalların YouTube'da benzer adlara sahip diğer kanallardan ayırt edilebilmesine yardımcı olur."

 

Sedat Peker'e erişim engeli şoku ile ilgili etiketler Sedat Peker mahkeme internet erişim engeli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.