Seda Sayan'ı yıkan ölüm! Eniştesi Coşkun Yıldız yaşam mücadelesini kaybetti

Geçtiğimiz Şubat ayında Muğla'nın Milas ilçesinde motosikletiyle kaza geçiren ve hastanede tedavi gören Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız hayatını kaybetti. Seda Sayan, Mart ayından beri yaşam mücadelesi veren ablası Nursel Yıldız'ın 15 yıllık eşi Coşkun Yıldız'ın vefatıyla yıkıldı. Sayan'ın eniştesinin ardından söyledikleri duygulandırdı. İşte detaylar...

58 yaşındaki ünlü şarkıcı, oyuncu ve sunucu Seda Sayan aldığı acı haberle sarsıldı. Ünlü sanatçının Şubat ayında trafik kazası geçiren eniştesi Coşkun Yıldız vefat etti.


Geçirdiği kaza sonrası uzun bir süredir hastanede yaşam mücadelesi veren Coşkun Yıldız hayatını kaybetti. Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi'nde yaşayan Yıldız, 10 Şubat'ta motosikletiyle seyir halindeyken arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmış ve kafa travması geçirmişti. Ünlü sanatçı acı haberi alır almaz eniştesinin yanına giderken, Yıldız'ın hastanedeki tedavi sürecinde yanında olmuştu.

Seda Sayan'ı yıkan ölüm! Eniştesi Coşkun Yıldız yaşam mücadelesini kaybetti

Coşkun Yıldız ve eşi evliliklerinin 15. yılını geride bırakırken, Seda Sayan hastane odasında yaptıkları özel kutlamayı takipçileriyle paylaşmıştı.

 Seda Sayan'ı yıkan ölüm! Eniştesi Coşkun Yıldız yaşam mücadelesini kaybetti

'BEN ONU ÇOK SEVERDİM'

Seda Sayan eniştesi Coşkun Yıldız’ın vefatının ardından ilk duygularını şöyle dile getirdi;

"Mart ayından beri yaşam mücadelesi veriyordu. Milas Devlet Hastanesine kaldırıldığında neredeyse ölü gibiydi. Orada bizim müsaademizle müdahale edildi. Beyin birkaç yerden kanama yaptığı için müdahale edildi. Sonra biraz kendine geldi hayata tutundu. Çok iyi bakıldı ama çok zayıf düştü hep elimiz üzerindeydi.

Allah çektirmedi, Allah sevdiklerini yanına alırmış. Çok iyi baktık…

Ben onu çok severdim. Sahnemde, televizyonda, tatilde yanımdan ayırmadığım bir adamdı.

O kadar üzgünüm ki.

Hakkın rahmetine kavuştu.

Başımız sağ olsun…"

 

Seda Sayan'ı yıkan ölüm! Eniştesi Coşkun Yıldız yaşam mücadelesini kaybetti ile ilgili etiketler Seda Sayan Coşkun Yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.