Seda Sayan,'dan o poza güldüren açıklama!

Seda Sayan'ın Londra sokaklarında kendisini yere attığı fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Ünlü şarkıcı, gelen eleştirilere "Düşene gülmeyin diye yaptım" cevabını verdi.

Instagram’ın yeni akımı #fallingstars (kayan yıldızlar), tüm dünyadaki starların son dönemdeki gözdesi oldu. Hollywood yıldızları başta olmak üzere milyonlarca Instagram kullanıcısının düşme konseptli farklı fotoğraflarını paylaştığı bu akıma Seda Sayan da katıldı.

Ünlü sanatçı Londra sokaklarında bir kafenin önünde kendini yere attı. O fotoğraf da sosyal medyada paylaşıldı.

"NEDEN BACIM?"

Seda Sayan'ın yerdeki pozu sosyal medyada oldukça eleştiri aldı. Aralarında Ayşe Özyılmazel'in de bulunduğu bir çok sosyal medya kullanıcısı Sayan'a "Neden bacım?" diye sordu. Sayan bu soruya şu yanıtı verdi:

"Bu dünya starlarının başlattığı bir akım. 'Düşene gülmeyin, düşen de kendini kötü hissetmesin' diye yaptım. Dünyada bir çok star bunu yapıyor"

Seda Sayan,'dan o poza güldüren açıklama! ile ilgili etiketler Seda Sayan Instagram #fallingstars akim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.