Seda Sayan'dan gelin adayı oyuncu Miray Daner'e tam not: Kayınvalidesi gibi Oğlak kadını

Seda Sayan, katıldığı bir programda biricik oğlu Oğulcan Engin'in aşk yaşadığı oyuncu Miray Daner'e övgüler yağdırdı.

Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten'le geçtiğimiz yıl evlenmişti. Çiftin bir yıldır süren mutlu bir evliliği var. Sayan'ın Ökten ile evlenme kararı ise oğlu Oğulcan Engin'i bir hayli kızdırmış hatta Oğulcan annesinin düğününe katılmamıştı.

''OĞULCAN'LA ÇOK YAKIŞTIRIYORUM''

Seda Sayan, son olarak katıldığı bir programda oğlu Oğulcan Engin ile oyuncu Miray Daner'in ilişkisi hakkında sorulan sorulara yanıt verdi.

Seda Sayan, oğlunun Miray Daner ile olan ilişkisi hakkında "Miray'ı gençliğime çok benzetiyorum. Çok zarif, çok güzel. Oğulcan'la çok yakıştırıyorum. Belli ki, çok o da disiplinli, işine sadık. Bir de Oğlak! Bak, kız kayınvalidesi gibi Oğlak!'' şeklinde konuştu.

Seda Sayan'dan gelin adayı oyuncu Miray Daner'e tam not: Kayınvalidesi gibi Oğlak kadını ile ilgili etiketler Seda Sayan Miray Daner
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.