Seda Sayan'dan eşi Çağlar Ökten ile aşk pozu!

Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında evlendi.  Dolu dizgin aşk yaşayan ikiliden aşk dolu paylaşım geldi. Seda Sayan, sosyal medya hesabından eşi Çağlar Ökten ile samimi bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında evlendi. 

7. evliliğini Ökten ile yapan 60 yaşındaki Seda Sayan, geçtiğimiz ay eşiyle katıldığı bir gecede boşanacakları iddialarının sorulması üzerine ise "Yav he he" diyerek ilginç bir cevap vermişti.

Sayan, son olarak 3.4 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından eşi Çağlar Ötken ile evlilik yıl dönümlerini kutladı. Hesabının hikayeler bölümünden eşiyle çekilen bir karesini yayınlayan ünlü isim, kalp emojisi ve Ebru Gündeş'in 'Beyaz' şarkısını eklediği paylaşımına; "1'inci yılımız kutlu olsun sevgilim" mesajını yazdı.

Aynı paylaşımı 84.1 bin takipçisi bulunan sayfasından yayınlayan Ökten ise "Birlikte bir ömür sevgilim" notunu yazdı.

Ünlü sanatçı, sosyal medya hesabından eşi ile samimi bir pozunu takipçileriyle paylaştı. Seda Sayan'ın düşman çatlatan fotoğrafına beğeni yağdı.

Seda Sayan'dan eşi Çağlar Ökten ile aşk pozu!

Seda Sayan'dan eşi Çağlar Ökten ile aşk pozu! ile ilgili etiketler Seda Sayan
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.