Seda Sayan ve Onur Büyüktopçu bir arada!

Sanatçı Seda Sayan önceki gün Günay Restaurant'ta sevenlerine müzik ziyafeti yaşattı.

Konukları arasında yer alan Onur Büyüktopçu'yu sahneye davet eden Sayan, tartışmalar yaratan ‘Yemekteyiz’ konusuyla ilgili açıklamalar yaptı.


Onur Büyüktopçu'yu yere göğe sığdıramayan Sayan, "Herkes sanıyor ki; ben geldim ve Onur işinden oldu. Asla böyle bir şeyi kabul etmiyoruz. 'Yemekteyiz'in gerçek ve en güzel yüzü odur. Hem ben onun kadar gaddar olamıyorum bazı konularda. O tam bir profesyonel" dedi.

Seda Sayan ve Onur Büyüktopçu bir arada!

Mikrofonu eline alan Büyüktopçu da "Asla bir ekmekle oynama olayı söz konusu değil. Seda Sayan benim canımdır. Beni defalarca kez arayıp sordu. Ben de her seferinde kendisine 'orada olmalısın, biri olacaksa o sen olmalısın' dedim. Bazı şeyler çok yanlış yansıtıldı" sözleriyle Sayan’a destek verdi.

Sahnede birbirlerine sarılarak dosta düşmana mesaj veren ikili, objektiflere birlik-beraberlik pozu vermeyi de ihmal etmedi.

Tv8 ekranlarında yayınlanan ‘Yemekteyiz’ programında iki sezon boyunca sunuculuk yapan Onur Büyüktopçu, yarışmadan ayrılınca yerine Seda Sayan gelmişti. Yaşanan bu değişim günlerce konuşulmuş, Seda Sayan programa geldiği için Onur Büyüktopçu’nun ayrılmak zorunda kaldığı iddia edilmişti.

Seda Sayan ve Onur Büyüktopçu bir arada! ile ilgili etiketler Seda Sayan Onur Büyüktopçu Yemekteyiz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.