Seda Sayan ve Cefi, Cahide Müzikhol'de fırtınalar estirdi! / VİDEO

Ortalığı kasıp kavuran Seda Sayan ve Cefi albümünün ardından ikili geçtiğimiz akşam SuperHaber yazarı İzzet Çapa'nın mekanı Cahide Müzikhol'de sahne aldılar.

Seda Sayan, Grek müziğin prensi Cefi ile 'Seviyorum' projesinde buluşmuşlardı.

'Seviyorum' ismini taşıyan albümde yer alan üç şarkının hem Türkçe hem de Yunanca versiyonları bulunuyor. Altyapı çalışmaları Türkiye’de ve Yunanistan’da yapılan, tamamı orijinal Yunanca şarkıların müziklerinden oluşan albümdeki şarkıların Türkçe sözleri Murat Güneş, aşkın Tuna, Gürkan Özpeker imzası taşıyor. Düzenlemelerde ise Alper Atakan, Göksun Çavdar isimleri göze çarpıyor.

Sözleri Murat Güneş, bestesi Takis Soukas düzenlemesi ise Alper Atakan’a ait 'Mücevher' unutulmaz aşk şarkıları arasına girmeye şimdiden aday. "Bu yılın düğün şarkısı belli oldu” diyen Seda Sayan ve Cefi, 'Mücevher'e gelen yorumlardan çok mutlu olduklarını belirtiyorlar.

seda

İkili olarak geçtiğimiz akşam birçok sanatçıya ve müzik ziyafetine ev sahipliği yapan İzzet Çapa'nın mekanı Cahide Müzikhol'de beraber sahne aldılar. Seda Sayan ile Cefi, Türkiye’den olduğu kadar Yunanistan’dan da sahne teklifi almaya başladılar bile.

Geçen günlerde bazı internet sitelerinde şarkıcı Seda Sayan’ın aynı projede yer aldığı meslektaşı Cefi ile gizli bir şekilde evlendiğine yönelik haberler yer almıştı. Bu haberlerin ardından Sedan Sayan isyan ederek bir basın açıklamasında bulundu.

Seda Sayan, Cefi’nin yakın dostu olduğunu ve sadece iş ortaklıklarının bulunduğunu belirtti. Aralarında herhangi bir duygusal ilişkinin mevcut olmadığını sözlerine ekledi.

0x0-seda-sayan-cefi-hakkinda-ilk-kez-konustu-1501914509099

İşte o açıklama:

"Değerli basın mensupları,

Türkiye'de son dönemde ne yazık ki üzücü bir şekilde magazin basınının, gerçekleri ortaya çıkarma kaygısı duymaksızın yalan haberler vasıtasıyla gündem oluşturma çabası içerisinde olduğunu görüyoruz.

Bu yalan haberlerden biri de şahsım ve Cefi TAYUK ile ilgili olarak, evlendiğim yolunda çıkan haberlerdir.

Bildiğiniz üzere son derece şeffaf yaşayan bir insan olarak, birisiyle evlenecek olsam gizlemek yerine sizleri de davet eder, tebrikleri kabul ederdim. Ve yine siz değerli basın mensuplarından niyet okuyuculuğu yapmak yerine, arayıp bizzat bana sormanızı beklerdim.

Öte yandan, belirtmek isterim ki Cefi benim yakın dostum ve iş ortağım olup, aramızda herhangi bir duygusal ilişki mevcut değildir.

1797246_0_1501569227lsNOj_730x400

Bu nedenle hakkımda bu yönde yapılacak haberlere bir son verilmesi ile mesleki ve özel hayatıma saygı gösterilmesini rica ediyorum."

''CANINIZI YAKACAĞIM'' DEMİŞTİ

Seda Sayan 3 ay önce Yunan şarkıcı Cefi ile Arnavutköy'de görüntülenmişti. Objektifleri görünce kendini kaybedip tehditler savuran Cefi ''Silin fotoğrafı. Sizi aldırtacağım. Gücümü göreceksiniz. Canınızı yakacağım'' demişti.

Seda Sayan ve Cefi, Cahide Müzikhol'de fırtınalar estirdi! / VİDEO ile ilgili etiketler Seda Sayan cefi düet müzik cahide müzikhol
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.