Seda Sayan sevgilisiyle meyhanede aşk tazeledi!

Seda Sayan ve yeni sevgilisi Murat Karabova geçtiğimiz akşam bir meyhanede eğlendi.

Seda Sayan, önceki akşam sevgilisi Murat Karabova ile Emre Altuğ’un sahneye çıktığı Kalamata Meyhane’deydi.

İçeride Altuğ’un seslendirdiği tüm romantik şarkılara eşlik eden Sayan, özel hayatıyla ilgili sorular üzerine “Mutluyum, huzurluyum” dedi.

59d62ed667b0a94d88814977

Sayan ve Karabova, gecenin sonunda ayrı araçlarla oradan ayrıldı.

59d62ece67b0a94d88814974

SEDA SAYAN'IN BİR ÖNCEKİ AŞKI NEDEN BİTMİŞTİ?

Seda Sayan'ın eski sevgilisi kendisi gibi şarkıcı olan Erkan Çelik'ti. Geçtiğimiz aylarda Çelik'ten ayrılan Sayan, yoğun iş hayatı ve geçen zamanın ilişkiyi tükettiğini, bu nedenle ayrılık kararı aldıklarını belirtti.

58c3a1b4cbbf3417903ffc80

Sayan açıklamasında şöyle dedi: “Söz yazarı Erkan Çelik ile sevgi, saygı ve sadakat çerçevesinde devam eden beraberliğimizde aşkı, dostluğu ve iş arkadaşlığını hepinizin gözleri önünde yaşadık.

Hayatın yüklerini beraber omuzlayıp büyük emeklerle var ettiğimiz bu ilişkide, gerek yoğun iş hayatlarımızın gerekse 6 yıllık beraberliğin getirmiş olduğu yorgunlukla maalesef ilişkimizi tüketme noktasına geldik.
Bu sebeple ayrılığın bizler açısından yapılacak en doğru tercih olduğuna karar verdik. Bu ayrılık elbette ki sadece aramızdaki aşk ilişkisi ile sınırlı kalacaktır.

İş arkadaşlığımız ve dostluğumuz bakidir. Öyle ki Erkan Bey ile yapımcılarımızı değiştirme gereği bile hissetmedik.
Tüm bu süreçte birbirimize verdiğimiz kıymet hiç eksilmemiş hatta artmıştır. Bundan sonrası için birbirimizin mutluluğundan başka bir temennimiz olamaz.”

Seda Sayan sevgilisiyle meyhanede aşk tazeledi! ile ilgili etiketler Seda Sayan Emre Altuğ erkan çelik murat karabova
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.