Seda Sayan kendinden 16 yaş küçük o ünlüye gönlünü kaptırdı!

Sık sık hayatına giren yaşça küçük erkeklerle gündeme gelen Seda Sayan'ın yine gönlünü kendinden 16 yaş küçük şarkıcı Mehmet Erdem'e kaptırdığı iddia edildi.

Daha önce 7 kez evlenen ve hayatına giren kendisinden yaşça küçük erkeklerle gündeme gelen Seda Sayan, Murat Karabova ile olan ilişkisini bitirdikten sonra gönlünü şarkıcı Mehmet Erdem'e kaptırdı. Erdem'in ne diyeceği ise merak konusu oldu.

"O İSİM MEHMET ERDEM"

Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın'ın haberine göre, Demet Akalın, Seda Sayan'ın çok beğendiği bir isim olduğunu söyledi. Seren Serengil de dayanamayıp canlı yayında "O isim Mehmet Erdem" diyerek şok etkisi yarattı.

seda-sayan-in-gonlunu-mehmet-erdem-e-kaptirdi-10309890_6490_m

PLATONİK AŞKININ SEVGİLİSİ VAR

55 yaşındaki Seda Sayan, 39 yaşındaki Mehmet Erdem'i çok beğendiğini yakın arkadaşları Seren Serengil ve Demet Akalın'a söyledi. Ancak Mehmet Erdem'in gazeteci Sibel Arna ile sevgili olduğu öğrenildi.

Mehmet Erdem'in konuyla ilgili yapacağı açıklama merakla bekleniyor.

seda-sayan-in-gonlunu-mehmet-erdem-e-kaptirdi-10309890_5896_m

Seda Sayan kendinden 16 yaş küçük o ünlüye gönlünü kaptırdı! ile ilgili etiketler Seda Sayan Aşk Seren Serengil mehmet erdem
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.