Seda Sayan ile Çağlar Ökten'den romantik kutlama

59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan ile 35 yaşındaki müzisyen Çağlar Ökten birlikteliklerinin 1'nci yılını kutladı. Geçtiğimiz Nisan ayında Swiss Otel The Bosphourus'ta hayatını birleştiren ikili 1'inci yıllarını kutladıkları organizasyondan görüntülerini sosyal medyadan yayınladılar.

Daha önce 6 evlilik yapan Seda Sayan 7'nci evliliğini geçtiğimiz Nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten'le yapmıştı. Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti ilişkilerinin 1'inci yılını sürpriz bir organizasyonla kutladı.


Seda Sayan ve Çağlar Ökten çiftinin yakın arkadaşları Esra Özman, ikili için sürpriz bir kutlama organize etti.


Seda Sayan romantik kutlamadan karelerini Instagram hesabından paylaştı. Bir video yayınlayan ünlü şarkıcı paylaşımına şu notu düştü: ''Canım Esraamm @esraozmenofficial Allah herkese senin gibi kızkardeş nasip etsin Çağlara ve bana hazırladığın sürpriz 1. Yıl gecesi için sana minnettarız. Video ve görüntüler şimdi geldi her şey ve emeği geçen herkese 🙏''


Birlikteliklerinin yıl dönümünü kutlayan Seda Sayan ile Çağlar Ökten'e tebrik mesajları yağdı. Nadide Sultan, Safiye Soyman, Yeliz, Murat Övüç Tuğba Özay, Berna Arıcı, Aslı Hünel gibi ünlü isimler Sayan'ın paylaşımına yorum yağdırdı.


Seda Sayan'ın eski eşleri: Onur Şan (2008-2010), Gökhan Şükür (2004-2005), Tuncay Kıratlı (2000-2001), Soner Yapcacık (1998-1999), Sinan Engin (1990-1995), Rıdvan Kılıç (1987-19)

Seda Sayan ile Çağlar Ökten'den romantik kutlama ile ilgili etiketler Seda Sayan Çağlar Ökten
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.