Seda Sayan ile Çağlar Ökten mutluluğa böyle 'evet' dedi... İşte nikahın kıyıldığı o anlar

Gerçek adı Aysel Gürsaçer olan ancak sahne adı Seda Sayan ile tanınan 59 yaşındaki şarkıcı, kendisinden 25 yaş küçük aşkı Çağlar Ökten ile dün akşam Swiss Otel The Bosphourus'da nikah masasına oturdu. 7. kez evlenen Seda Sayan 'sonsuza kadar evet' dedi. Çiftin nikah anından görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

7 Mayıs’ta Prag’ta evlenmeyi planlayan Seda Sayan & Çağlar Ökten çifti, vizede yaşanan problemler nedeniyle dün akşam İstanbul'da evlendi. Nikahı erken tarihe çeken çift, Swiss Otel The Bosphourus'da düzenlenen bi törenle hayatını birleştirdi.

Seda Sayan ile Çağlar Ökten mutluluğa böyle 'evet' dedi... İşte nikahın kıyıldığı o anlar

Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in 'evet' dedikleri anlar sosyal medyada paylaşıldı. Nikah memurunun sorusuna Seda Sayan 'inşallah sonsuza kadar evet' yanıtını verdi. Sayan’ın şahidi Safiye Soyman ile Esra Özmen, Ökten’inki ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun oldu.

Nikah memurunun ''Hanımefendi adınız, soyadınız'' sorusuna ''Aysel Gürsaçer'' cevabını veren Seda Sayan'ın gerçek ismini ilk kez duyanlar şaşırdı. Nikah memuru ''Tabii ki biz Seda Sayan olarak tanıyoruz. Kendisinin tam kimlik bilgilerini verelim'' ifadelerini kullandı.

Seda Sayan ile Çağlar Ökten mutluluğa böyle 'evet' dedi... İşte nikahın kıyıldığı o anlar - Resim : 2

Seda Sayan'ın eski eşleri: Onur Şan (2008-2010), Gökhan Şükür (2004-2005), Tuncay Kıratlı (2000-2001), Soner Yapcacık (1998-1999), Sinan Engin (1990-1995), Rıdvan Kılıç (1987-19)

Seda Sayan'ın çocukları: Oğulcan Engin (31)

Seda Sayan'ın 7. eşi Çağlar Ökten ile, oğlu Oğulcan Engin'in arasında 3 yaş var. Tek çocuğu olan Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu. 

Sahne adı Seda Sayan ile tanınan ünlü sanatçının gerçek adı ise Aysel Gürsaçer.

 

Seda Sayan ile Çağlar Ökten mutluluğa böyle 'evet' dedi... İşte nikahın kıyıldığı o anlar ile ilgili etiketler Seda Sayan nikah Düğün Sosyal Medya çağlar ökten nikah töreni
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.