Seda Sayan gençleşmek için sınır tanımıyor! Sünnet derisinden cilt bakımı yaptırdı…

Ünlü şarkıcı ve program sunucusu Seda Sayan gençleşmek için sınır tanımıyor. Genç bir görünüm için elinden geleni yapan Seda sayan bu kez de sünnet derisi kullandı. Doktoru ile birlikte uygulama sonrası paylaşım yapan ünlü isim sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Gençleşmek ve güzel görünmek için elinden gelen her şeyi yapan ve tüm yeni yöntemleri deneyen Seda Sayan bu kez sünnet derisi kullandı. Bebeklerin sünnet derisinde bulunan fibroplast hücrelerini laboratuvar ortamında ayrılması ile elde edilen yöntemi denedi. Bu hücreleri ayıran uzmanlar elde ettikleri fibroplast hücrelerinin yine laboratuvar ortamında çoğaltarak cilde uyguluyor.

Yeni ortaya çıkan bu akıma uyan ünlüler arasında Seda Sayan yer alıyor. Yaptırdığı işlem sonrasında doktoru ile sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü sanatçı cildine hayran kaldığı vurgusunu yaptı.

Seda Sayan gençleşmek için sınır tanımıyor! Sünnet derisinden cilt bakımı yaptırdı… ile ilgili etiketler estetik Seda Sayan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.