Seda Güven - Ali Güzel çifti ikinci bebeklerini bekliyor

2019 yılında iş insanı Ali Güzel ile evlenen ve Aralık 2020'de oğlu Yiğit Ali'yi kucağına alan 37 yaşındaki oyuncu Seda Güven, sosyal medya hesabından yaptığı sürpriz bir paylaşımla ikinci kez hamile olduğunu müjdeledi. Oğlu ile birlikte çekilen karesinde Seda Güven'in büyüyen karnı dikkat çekerken ünlü oyuncu paylaşımına 'Bilin bakalım burda kaç kişiyiz?' notunu düştü.

Rol aldığı 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Elveda Derken' ve 'Öldür Beni Sevgilim' gibi yapımlarla hafızalara kazınan oyuncu Seda Güven, 2019 yılında Ali Güzel ile evlenmişti. Çiftin 'Yiğit Ali' adını verdikleri ilk çocukları ise 2020 yılının Aralık ayında dünyaya gelmişti.

 
İKİNCİ BEBEK MÜJDESİ


Seda Güven, Instagram hesabından yaptığı sürpriz bir paylaşımla ikinci kez hamile olduğunu duyurdu. Oğlu ile birlikte karnı burnunda pozunu yayınlayan Seda Güven paylaşımına ise ''Bilin bakalım burda kaç kişiyiz? 🤪'' notunu düştü. Ünlü oyuncuya takiplerinden tebrik mesajları yağdı.

Seda Güven - Ali Güzel çifti ikinci bebeklerini bekliyor

 Seda Güven - Ali Güzel çifti ikinci bebeklerini bekliyor - Resim : 2

Seda Güven, ilk evliliğini şarkıcı Keremcem ile yapmıştı. Seda Güven ile Keremcem 13 Kasım 2014'te Paris'te evlenmiş ancak ikilinin evliliği sadece 9 ay sürmüştü.

 Seda Güven - Ali Güzel çifti ikinci bebeklerini bekliyor - Resim : 3

Seda Güven - Ali Güzel çifti ikinci bebeklerini bekliyor ile ilgili etiketler Seda Güven Bebek Ali Güzel Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.