Seda Bakan yeniden anne oluyor... 4 aylık hamile olduğunu açıkladı

Ocak 2014'te müzisyen Ali Erel ile evlenen 36 yaşındaki oyuncu Seda Bakan'dan müjdeli haber geldi. 2019 yılında kızı Leyla'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Seda Bakan'ın ikinci bebeğini beklediği ve hamileliğinin 4. ayında olduğu öğrenildi. İşte ünlü oyuncunun bebeğinin cinsiyeti...

"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" dizisindeki Eda rolüyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in rol aldığı "Kardeş Payı" dizisinde hayat verdiği Feyza rolüyle dikkatleri üzerine çeken ve bir süredir ekranlardan uzakta bir yaşam süren genç oyuncu Seda Bakan'dan müjdeli haber geldi.

Seda Bakan yeniden anne oluyor... 4 aylık hamile olduğunu açıkladı

2014 yılında nikah masasına oturduğu müzisyen Ali Erel ile evliliğinden bir kızı bulunan Seda Bakan yeniden annelik heyecanı yaşıyor. Bakan, ikinci çocuğuna hamile olduğunu Isntagram hesabından sürpriz bir paylaşımda duyurdu.

Seda Bakan yeniden anne oluyor... 4 aylık hamile olduğunu açıkladı - Resim : 2


İKİNCİ ÇOCUĞU DA KIZ OLACAK

Bakan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yeni kız bebek yükleniyor… 4. ayla beraber hayata dönüş başlamıştır" ifadelerini kullandı. Bakan'ın büyüyen karnı dikkatlerden kaçmadı. Şarkıcı Hadise, Seda Bakan'ın paylaşımına kendi Instagram sayfasına yer vererek, ''Veee en sevdiği teyzesi yine ben olacağım'' ifadelerini kullandı.

Seda Bakan yeniden anne oluyor... 4 aylık hamile olduğunu açıkladı - Resim : 3

Bakan 2020 yılında, "Leyla'ya kardeş düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Hayır hayır, şu an düşünmüyoruz" cevabını vermişti.

 

Seda Bakan yeniden anne oluyor... 4 aylık hamile olduğunu açıkladı ile ilgili etiketler Seda Bakan Sosyal Medya Hamile ali erel
GÜNÜN VİDEOSU

Eyüpsultan'da müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla vurarak öldüren yabancı uyruklu öğrencinin okula giriş-çıkış anına ait görüntüler ortaya çıktı.