Seda Bakan ikinci kez anne oldu... İşte bebeğinin cinsiyeti

"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" dizisinde canlandırdığı Eda karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in rol aldığı "Kardeş Payı" dizisinde hayat verdiği Feyza rolüyle hafızalara kazınan ve bir süredir ekranlardan uzakta olan Seda Bakan'ın bebeği dünyaya geldi. 36 yaşındaki oyuncu Seda Bakan ikinci kez anne oldu.

Ekim 2014’te müzisyen Ali Erel ile evlenen Seda Bakan, Ağustos 2019’da da kızı Leyla’yı kucağına almıştı. Geçtiğimiz Mart ayında Instagram hesabından sürpriz bir paylaşımda bulunan Seda Bakan ikinci bebeğine hamile olduğunu duyurmuştu. Bakan, yaptığı paylaşımında ''Yeni kız bebek yükleniyor. Dördüncü ayla beraber hayata dönüş başlamıştır.'' ifadelerini kullanmıştı.

 

İKİNCİ BEBEKLERİ DE KIZ OLDU

Kardeş Payı, Bana Sevmeyi Anlat, Behzat Ç., Adanalı, Arif V 216, gibi yapımlardaki rolleriyle yanınan, son olarak 'Mucize Doktor' dizisiyle izleyici karşısına çıkan ve Netflix'in yeni dizisi'Zeytin Ağacı'nın kadrosunda yer alan Seda Bakan yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Seda Bakan ile Ali Erel'in Ela adını verdikleri ikinci bebekleri dünyaya geldi. Önceki gün doğum yapan Seda Bakan kızını kucağına aldı.

seda bakan


ANNE VE BEBEĞİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Seda Bakan'ın doğumunu gerçekleştirdiği hastane tarafından dün yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ''Seda Bakan Erel ile eşi Ali Erel çiftinin bu sabah bebekleri dünyaya geldi. Çift Ela ismini verdikleri ikinci kızlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar. Doğumu gerçekleştiren Acıbadem Maslak Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Esra Özbaşlı yaptığı açıklamada “Anne Seda Bakan Erel ve bebeğin sağlık durumları gayet iyi. Sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz” dedi.

Seda Bakan ikinci kez anne oldu... İşte bebeğinin cinsiyeti ile ilgili etiketler Seda Bakan Hamile doğum ali erel
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.