Seçkin Piriler, Kıvılcım Ural'a savaş açıyor!

Lifetime TV kanalındaki magazin programı 'Laf Bende Kalmasın'ın sunucularından olan Seçkin Piriler, programda eski eşi Kaan Tangöze’nin kendisini aldattığı sevgilisi Kıvılcım Ural’a tazminat davası açmak istediğini açıkladı.

Lifetime TV’nin magazin programı “Laf Bende Kalmasın” sunucularından Seçkin Piriler, eski eşi Kaan Tangöze’nin kendisini aldattığı sevgilisi Kıvılcım Ural’a tazminat davası açmak istediğini söyledi. Piriler’in açıklamaları sırasında duygulanan Yeşim Salkım gözyaşlarına hakim olamadı.

seckinfoto-1
Yeşim Salkım, Mehmet Coşkundeniz ve Seçkin Piriler’in sunduğu, magazin programında Seçkin Piriler, ihanete uğradığı evliliği ile kendini tutamadı ve açıklamalarda bulundu.

seckinpiriler-2

Seçkin Piriler: “ Kaan beni aldattıktan sonra yaşam benim için durdu. Ne yazı ne kışı yaşayamadım. Ama onlar mutlu mesut bir şekilde hayatlarına devam ettiler. Kıvılcım’a tazminat davası açacağım.” dedi. Seçkin Piriler'in açıklamaları karşısında duygulanan Yeşim Salkım gözyaşlarına hakim olamadı.

YEŞİM SALKIM TAVRINI KOYMUŞTU

Programın geçtiğimiz bölümlerinde ihanet konusunu açan Yeşim Salkım "Ben orada değildim ama bana arkadaşlarım anlattı" diyerek şunları söylemişti:

"Seçkin ve Kıvılcım, Cihangir'de herkesin gittiği, ünlü bir kafede karşılaşıyor. Seçkin de orada, 'öteki kadın' da orada. Bu kadının o kafeden kalkıp gitmesi gerekirken, utanmadan Seçkin'in karşısına oturuyor. Karşıdan el hareketleri falan yapıyor. Seçkin de sakinliğini koruyor ve hiçbir şey yapmıyor. Bakın çok açık söylüyorum, bana yapacak öyle el hareketi falan, onun orada saçını başını yolarım."

Yeşim Salkım'ın sözleri üzerine Seçkin Piriler, "Yanımda gazeteci arkadaşım vardı. En büyük şahidimdir. Hiçbir şey yapmadan, demeden çıktım oradan. Ama o, Kaan'a öyle bir anlatmış ki. Kaan da ona inanmış" demişti.

Mehmet Coşkundeniz'in "Peki sen Kıvılcım'a bir şey yapmadın, Kaan'a da mı yapmadın?" sorusuna Piriler, "Kaan'ın kafasına tablet fırlattım ve pişman da değilim. Ben de insanım sonuçta" yanıtını vermişti.

Seçkin Piriler, Kıvılcım Ural'a savaş açıyor! ile ilgili etiketler Seçkin Piriler Kaan Tangöze Kıvılcım Ural Yeşim Salkım lifetime laf bende kalmasın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.