Seçimden sonra ortaya çıktı! İmamoğlu'ndan 'para çekemeyeceksiniz' yalanı

İstanbul Belediye Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce yaptığı bir provokatif konuşma ortaya çıktı.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ekonomi ve bankacılık sistemini hedef aldığı ortaya çıktı.

Avcılar'da yaptığı konuşmada "Erdoğan gitmezse bankadan para çekemeyeceksiniz" söyleminde bulunan Ekrem İmamoğlu, manipülasyon yaptı. 

İmamoğlu, "Burada esnaflar, iş insanları, tüccarlar var. Bu insanlar büyük bir ekonomik kriz yaşıyor. Bakın burada döviz bürosu var. Bugün bankalar ile döviz büroları arasında ciddi farklar var. Bankalar ve Merkez Bankası artık döviz bürolarından, Tahtakale'den para satın alır hale geldi." diye konuştu. Sözlerinin devamında İmamoğlu, "Pazartesi günü, bankalarda milletin parasını çekemediği günler istemiyorsak çok çalışacağız." dedi.

Öte yandan bankacılık sisteminde herhangi bir sorunun olmadığı gözlemlendi. 

Seçimden sonra ortaya çıktı! İmamoğlu'ndan 'para çekemeyeceksiniz' yalanı ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.