Seçimden sonra ev fiyatları düşer mi 2023?

Emlak sektörü 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklandı. Satılık ev fiyatları kadar kiralık daire fiyatları da Türkiye gündeminden düşmezken vatandaşlar "Seçimden sonra ev fiyatları düşer mi 2023?" sorusunu arama motorlarında aratmaya başladı. Peki 2023 seçimlerinin ardından ev fiyatları düşer mi? Sektör temsilcileri neler bekliyor? İşte detaylar...

2023 seçimlerine az bir zaman kala emlak sektörü durgunluk dönemine girdi. Seçimden sonra ev fiyatlarının yönünü merak eden vatandaşlar "Seçimden sonra ev fiyatları düşer mi 2023?" sorusunu arama motorlarında aratmaya başladı. Peki 2023 seçimlerinin ardından ev fiyatları düşer mi? İşte konu hakkında tüm merak edilenler....

Seçimden sonra ev fiyatları düşer mi 2023?

İnşaat maliyetlerinin son yıllarda yüzde 30 civarında artış gösterdiği konut sektöründe bu artış fiyatlara çok fazla yansıtılmadı. Özellikle seçim döneminin de etkisiyle piyasanın durulduğunu söyleyenler kadar satışlarından son derece memnun şirketler de var.

SEÇİMDEN SONRA EV FİYATLARI DÜŞER Mİ 2023?

Emlak.jet'te yayımlanan bir haberde konu hakkında:

"Seçimden sonra tek partili bir hükümet kurulması durumunda istikrarın süreceğini ve bunun inşaat sektörü üzeinde olumlu etkilere neden olacağını düşünen bazı firmalar hız kesmeden yeni projeler üretmeye devam ederken, tedbiri elden bırakmamayı tercih eden firmaların sayısı da az değil. Seçim ve inşaat maliyetlerinde meydana gelen durgunluğun konut fiyatları üzerinde tam olarak ne tür bir etkisi olabileceği bilinmese de konunun uzmanı pek çok kişi seçimden sonra fiyatların yüzde 15-20 oranında artış göstereceğini düşünüyor." denildi.

Seçimden sonra ev fiyatları düşer mi 2023? ile ilgili etiketler emlak 2023 Seçimleri seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.