Seçimden önce Kur’an-ı Kerim okuyan İmamoğlu, şimdi ise şarabı kafasına dikti!

Yerel seçimler öncesinde camide Kur’an-ı Kerim okuyarak popülizm yapan CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu, grup toplantısında Kılıçdaroğlu’nun kendisine söz vermeyerek adaylığının önünü tıkamasının ardından efkarlanınca restoranda şarabı fondip ettiği görüntüler ortaya çıktı.

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, katıldığı grup toplantısından umduğunu bulamamasının ardından gittiği restoranda şarabı kafasına dikti.

CHP Genel Başkanı ve altılı masanın muhtemel adaylarından Kemal Kılıçdaroğlu’dan ağır veto yiyen CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu’nun şarabı kadehte çalkaladıktan sonra fondip etmesi kameralara yansıdı.

Seçimden önce Kur’an-ı Kerim okuyan İmamoğlu, şimdi ise şarabı kafasına dikti!

İmamoğlu’nun seçimden önce popülizm yaparak camide Kur’an-ı Kerim okumasının ardından restoranda şarabı kafasına dikmesi büyük hayal kırıklığına yol açtı.

Görüntüler sosyal medya yoğun tepki çekti.

Seçimden önce Kur’an-ı Kerim okuyan İmamoğlu, şimdi ise şarabı kafasına dikti! - Resim : 2

KILIÇDAROĞLU ÖNÜNÜ KESTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözlerinin içine bakarak aralarında baba-oğul ilişkisi olduğunu dile getirerek adaylık hayallerini suya düşürmüştü.

DAHA ÖNCE DE ŞARAP MASASINDA YAKALANMIŞTI

İmamoğlu’nun daha önce CHP İstanbul Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile beraber katıldığı bir programda da içki masasına oturduğu ve şarap içtiği görüntülenmişti.

Seçimden önce Kur’an-ı Kerim okuyan İmamoğlu, şimdi ise şarabı kafasına dikti! - Resim : 3

Söz konusu iddiaları Deniz Zeyrek görüntülere rağmen yalanlasa da grup toplantısının ardından içki içtiği görüntüler durumu adeta tasdikledi. 

SEÇİMDE ŞOV YAPMIŞTI

CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu, 2018 yerel seçimlerinde muhfazakar ve mütedeyyin seçmenin oyunu, takdirini kazanabilmek için camiye giderek Kur'an-ı Kerim okumuş, her fırsatta din satmıştı. 

Seçimden önce Kur’an-ı Kerim okuyan İmamoğlu, şimdi ise şarabı kafasına dikti! ile ilgili etiketler şarap Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.