Seçim zaferi sonrası Cumhur İttifakı liderlerinden tarihi poz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim zaferinden sonra ilk iş birlikte yürüdüğü yol arkadaşlarını kabul etti. Yaklaşık 2 saat görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, balkon konuşması için coşkulu kalabalığın karşısına çıktı.

Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’de ilk kez yapılan ikinci tur oylamasıyla yeniden cumhurbaşkanı seçildi.

Millet İttifakı karşısında alınan zaferin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal ve Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Kabulde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik de yer aldı.

Seçim zaferi sonrası Cumhur İttifakı liderlerinden tarihi poz!

TEBRİK ETTİLER

Basına kapalı yapılan görüşmede tebrikleri kabul eden Erdoğan, yeni dönemin mesajlarını da verdi.

Seçim zaferi sonrası Cumhur İttifakı liderlerinden tarihi poz! - Resim : 2

TARİHİ KARE

Yaklaşık 2 saat görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, balkon konuşması için çoşkulu kalabalığın karşısına çıktı.

Seçim zaferi sonrası Cumhur İttifakı liderlerinden tarihi poz! - Resim : 3

Seçim zaferi sonrası Cumhur İttifakı liderlerinden tarihi poz! ile ilgili etiketler Cumhur İttifakı 2023 Seçimleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.