Seçim sonuçlarını hazmedemeyen Emin Çapa canlı yayında çıldırdı!

Seçim sonuçları sonrası Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci turda kazanacağını yorumlayan Halk TV, CHP'liler tarafından linç edildi... Canlı yayında ateş püsküren Emin Çapa "Erdoğan kaybetti mi? Evet kaybetti! Biz size gerçekleri söylüyoruz" dedi.

Beş yıl süreyle görev yapacak cumhurbaşkanı ile 28. Dönem Parlamentosu için oy sayımı devam ederken; Türkiye genelinde sandıkların yüzde 99'ı açıldı, seçimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önde götürüyor.

Buna rağmen CHP tarafı Anadolu Ajansı'nın verilerini yalanlayarak seçimi kazandıklarını iddia etti.

Muhalefete yakın kanallarda Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın paylaştığı veriler üzerinden Kılıçdaroğlu'nun üstün olduğunu belirtirken, Halk TV'de yapılan yorumlar CHP'lileri rahatsız etti.

Seçim Özel programında İsmail Küçükkaya, Emin Çapa ve Mehmet Tezkan çıkan sonuçları yorumladı.

Yapılan değerlendirmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aldığı oy oranının büyük başarı olduğu vurgulanarak, ikinci turda Erdoğan'ın kazanacağını belirtildi.

CANLI YAYINDA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Bu yorumlar sonrası Halk TV, sosyal medyada adeta linç edildi...

Emin Çapa gelen yorumlar sonrası çıldırdı..

Canlı yayında açıklama yapan Çapa, Erdoğan'ın kaybettiğini kendilerinin duyurduğunu altını çizdi.

"Bugüne kadar Halk TV sizi bir konuda yanılttı mı? Bugüne kadar Halk TV size bir yalan söyledi mi?!" diyen Çapa, sözlerini şöyle sürdürdü:

"SIZ KOLAY MI ZANNEDİYORSUNUZ "

''İnönü Savaşları kazanıldığında düşman orada durdurabildi mi? Hayır. Nereye geldi? Ankara'ya. Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır! Kolay mı zannediyorsunuz 21 yıl boyunca bu ülkeyi yöneten, medyanın yüzde 90 küsürünü elinde tutan ve sadece Halk TV gibi bir kanalın direnciyle karşı koyduğunuz bir şeyi o kadar kolay mı zannediyorsunuz.''

''ERDOĞAN KAYBETTİ EVET! HALK TV TESLİM OLMAYACAK''

''Böyle bir şey yok! Teslim olmak yok.  Recep Tayyip Erdoğan kaybetti mi? Evet kaybetti! Ve bunu nerde duyduğunuz, burada duydunuz! Bu yaptığınız.. Gerçeği duymak istemiyorsanız yalancılara gidiniz. Biz size gerçeği söylüyoruz. 

Hattı müdafaa yoktur, teslim olmak yoktur! Buradaki bu arkadaşlarım teslim olacak sanıyorsanız siz yanılıyorsunuz! Halk TV teslim olmayacak!''

Seçim sonuçlarını hazmedemeyen Emin Çapa canlı yayında çıldırdı! ile ilgili etiketler Halk TV 2023 Seçimleri CHP AK Parti Millet İttifakı Cumhur İttifakı Kemal Kılıçdaroğlu Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.