Seçim çalışmalarına tam gaz devam: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü durağı Mersin!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün partisinin düzenleyeceği miting için Mersin'e giderek, halka seslenecek. Cumhurbaşkanı'nın 10 aylık bir aradan sonra ziyaret edeceği Mersin’de hem gündemdeki konuları hem de yerel seçimlere ilişkin mesajlar vereceği düşünülüyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta düzenlenecek Mahalli İdareler Genel Seçimi için seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Miting programlarına 10 Şubat’ta Zonguldak’tan başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü durağı Mersin olacak.

Erdoğan, partisinin Mersin Millet Bahçesi’nde saat 14.00’te gerçekleştireceği mitinge katılarak; Cumhur İttifakı’nın büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları için Mersinlilerin desteğini isteyecek. 

Cumhurbaşkanı'nın 10 aylık bir aradan sonra ziyaret edeceği Mersin’de hem gündemdeki konuları hem de yerel seçimlere ilişkin mesajlar vereceği düşünülüyor.

Seçim çalışmalarına tam gaz devam: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü durağı Mersin! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Mersin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.