Seçil Gür depresyona girdi

Serdar Ortaç'tan ayrıldıktan sonra Hürriyet Gazetesi Köşe yazarı Orkun Ün ile aşk yaşamaya başlayan ve bu ilişkisinde de aradığı mutluluğu bulamayan 36 yaşındaki Seçil Gür, “Bu aralar depresyondayım. Biraz kendimi iyileştireyim yeni projeler olacak" açıklamasında bulundu.

Kendisinden 16 yaş büyük olan Serdar Ortaç ile birlikteliğini Haziran 2021'de sonlandıran şarkıcı Seçil Gür ardından ise Hürriyet Gazetesi Köşe yazarı Orkun Ün ile yenib ir aşka yelken açmıştı. Seçil Gür, önceki gün Osmanlı döneminin önemli devlet adamı İsmail Zühtü Paşa'nın 150 yıllık tarihi hamamı içinde açılan bir eğlence mekanında sahne aldı.

Çok heyecanlı olduğunu belirten Seçil Gür, “Hamam kültürüm pek yok. Maalesef buharda duramıyorum. Ama hamamı severim. Kubbesi, mermerleri ve kurnalarıyla tarihi hissiyatı yansıtan bu mekânda sahne almak çok keyif verici” diye konuştu.

Seçil Gür depresyona girdi

''İYİLEŞİNCE YENİ PROJELER GELECEK''

Milliyet'te yer alan habere göre; Yeni projelerini soran gazetecilere Gür, “Bu aralar depresyondayım. Spora, doğaya yöneldim. Biraz kendimi iyileştireyim yeni projeler olacak” diyerek cevap verdi.

 

 

Seçil Gür depresyona girdi ile ilgili etiketler Depresyon Seçil Gür
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.