Seçil Gür ayrılığı doğruladı! Serdar Ortaç ile yollarını ayırdı

İrlandalı model Chloe Loughnan ile 5 yıllık evliliğini bitiren kendisinden 16 yaş büyük ünlü popçu Serdar Ortaç ile aşk yaşayan 35 yaşındaki şarkıcı Seçil Gür ilişkilerinin bittiğini ve yeniden barışmayacaklarını söyledi.

51 yaşındaki şarkıcı Serdar Ortaç'ın uzun dönemdir aşk yaşadığı isim şarkıcı Seçil Gür, önceki gece Ulus Uluorta'da sahne aldı. Gür, sahne öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şarkıcıya Serdar Ortaç'ın söylediği "Annem esmerden şaşma derdi'' sözleri soruldu. Gür, Serdar Ortaç'la ilişkisinin tamamen bittiğini ancak müzikal anlamda görüşebileceğini söyleyerek, "Ne bana ne eski eşine bir gönderme değil bu sözler. Üstüme alınmıyorum" açıklamasında bulundu.

1,5 yıl aşk yaşadığı meslektaşı Serdar Ortaç'la duygusal anlamda yeniden bir ilişki yaşamalarının mümkün olmadığını belirten Gür, "Ancak müzikal bir çalışma olabilir. İş başka aşk başka" diye konuştu.

Seçil Gür ayrılığı doğruladı! Serdar Ortaç ile yollarını ayırdı

 

 

Seçil Gür ayrılığı doğruladı! Serdar Ortaç ile yollarını ayırdı ile ilgili etiketler Serdar Ortaç seçil gür
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.