Seçil Erzan'ın eski sevgilisi Candaş Gürol açıkladı! "Kabul edemeyeceğim ilişkilerini öğrenince ayrıldım"

Seçil Erzan’ın eski sevgilisi Candaş Gürol, Erzan'dan özel hayatındaki bir takım ilişkileri yüzünden ayrıldığını belirterek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Candaş Gürol Galatasaray’ın kongre üyesi ve Fatih Terim’in avukatıydı.

CANDAŞ GÜROL İLE SEÇİL ERZAN'I TERİM'İN EŞİ TANIŞTIRDI

Seçil Erzan da Terim’le oldukça yakındı. Ancak CANDAŞ Gürol’la Seçil Erzan’ı tanıştıran kişi, Fatih Terim’in yardımcısı Müfit Erkasap’ın eşi Nur Erkasap oldu.

Candaş Gürol’un anlattığına göre, Nur Erkasap’ın tanıştırmasının ardından 2022 haziranında Seçil Erzan’la bir yemeğe çıktılar. Candaş Gürol, soruşturmada verdiği 3 sayfalık ifadesinde Seçil Erzan’la ilişkisini şöyle anlattı:

TERİM’LE BABA-KIZ GİBİYDİ

“Seçil Erzan’la ciddi bir ilişki yaşadım ve her şey normal şartlarda devam etseydi 2023 yılının şubat ayında nişanlanacaktım. Seçil beni birkaç kez Bozcaada’daki evine davet etti. Onunla birlikte olduğum süre zarfında Fatih Terim, eşi Fulya Terim ve Nur Erkasap ile Bozcaada’daki evine gelmişlerdi. Hatta Fatih Terim bizi Bodrum’daki evine davet etti. Oraya da gittik. Seçil ile Fatih Terim’in samimi, baba-kız ilişkisi vardı. Fatih Hoca, Seçil’e çok güveniyordu.

 

"KABUL EDEMEYECEĞİM BAZI İLİŞKİLERİNİN OLDUĞUNU ÖĞRENDİM"

Fakat, Seçil'den ayrılmadan önce benim kabul edemeyeceğim bazı ilişkilerinin olduğunu öğrendim. Bunları buradan söylemem çok doğru olmaz. Kendisine bunları bildiğimi ve bu ilişkilerin kariyerime zarar verebileceğini söyledim.

Erkek arkadaşı olarak yanında durmanın birçok sebepten dolayı doğru olmayacağını kendisine bildirdim. Sanırım o konuşma bu konuşmadır.

Ortada Erzan'ın çözemediğim eski ilişkileri ve mevcut açıklanamaz bir durum vardı.

Bu durumu kendisine söyledim ve o dönemde kendisinden ayrıldım.

Sanırım ilgili yazışma bununla ilgili. Kısacası olay Seçil'in özel hayatına ilişkin bir durumdur banka veyahut diğer konularla ilgili değil.

Tam olarak hayatındaki sorunu bana söylemesi gerektiğini söyledim. Hedeflerini tutturamadığını ve müdür yardımcısı olabileceğini ama olamadığını söyledi.

Çok inandırıcı bulmamakla birlikte çok da sorgulamadım. Ayrılma dönemi inanılmaz asabi ve sinirli birisine dönüşmüştü.

Açıkçası kime neyi hangi saikle yazdı tam olarak da çözemiyorum. Dosyada tanık olduğum için daha fazla da açıklama yapmam doğru olmayacak."

Seçil Erzan'ın eski sevgilisi Candaş Gürol açıkladı! "Kabul edemeyeceğim ilişkilerini öğrenince ayrıldım" ile ilgili etiketler Seçil Erzan
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.