Seccadeye basan Kemal Kılıçdaroğlu, gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı: "Samimi Müslümanlara sığınıyorum” 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada tepki çeken seccadeli fotoğrafla ilgili açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katıldı. Burada konuşma yapan Kılıçdaroğlu, 'seccadeli' fotoğrafla ilgili açıklamada bulundu.

 "SAMİMİ MÜSLÜMANLARA SIĞINIYORUM"

Konuşmasına seccade üzerinde çekilen fotoğraf hakkında başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Dün akşamdan bu yana saldırı malzemesi ettikleri fotoğraf karesi ile ilgili iki kelam edeceğim. İftar organizasyonuna katıldığımız restoranda oldu bu olay. Fotoğraf çekilmek istediler. Ben kimseyi kırmam, herkesi kucaklarım ve saygı duyarım. Salon kalabalıktı, yerdeki seccadeyi görmedim. Şimdi o kare üzerinden operasyon yapıyorlar. Ben onların operasyonunu umursamam. Samimi olarak üzgünüm. Ailem, eşim, çocuklarımız asla hiçbir kutsala saygısızlık etmez. Böyle iftiralardan siz samimi Müslümanlara sığınıyorum” dedi.

Seccadeye basan Kemal Kılıçdaroğlu, gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı: "Samimi Müslümanlara sığınıyorum”  ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.