Seccade üzerinde dışkı rezaleti!

Hollanda'nın Rotterdam şehrinde Müslümanlara büyük saygısızlık yapıldı. Seccade üzerinde sanat adı altında insan dışkısı figürleri ile Müslümanlığa hakaret ederek, bir kez daha insan hakları ve din özgürlüğüne karşı ne kadar vandallaştıklarını gösterdiler.

Özellikle ramazan ayında gerçekleştirilen bu saygısızlık ülkede yaşayan Türkler ve diğer Müslümanlar tarafından büyük tepkiyle karşılandı. ABD'nin en çok okunan gazetelerinden biri olan New York Times'ın bu çirkinliğe alet olması ve Müslamanlara yapılan büyük saygısızlık sosyal medya takipçilerinin büyük tepkisine neden oldu.

YİNE AVUSTURYALILAR

Avusturya Başbakanı Kurz'un camileri kapatma ve imamları sınır dışı etme kararı sonrası yaşanan bu skandal bir kez daha İslamafobi'nin Avrupa ülkelerinde hangi düzeye geldiğini gösteren bir örnek oldu. Hollanda'nın Rotterdam şehrinde yapılan rezaletin sergilendiği sanat galerisi bir Avusturyalı'ya ait olması ve cami tartışmalarının üzerine gelmesi dikkat çekti.

İşte o sergide yayınlanan insanlık dışı kareler;

Seccade üzerinde dışkı rezaleti!

Seccade üzerinde dışkı rezaleti! - Resim : 2

Seccade üzerinde dışkı rezaleti! - Resim : 3

Seccade üzerinde dışkı rezaleti! - Resim : 4

Seccade üzerinde dışkı rezaleti! ile ilgili etiketler Hollanda Dışkı rotterdam seccade
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.