Şebnem Şirin neden öldürüldü? Şebnem Şirin’in dedesi Fevzi Tokat kimdir?

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yaşanan acı olayda Şebnem Şirin adlı genç kız, sevgilisi olduğu iddia edilen Furkan Zıbıncı tarafından boğazı bıçakla kesilerek öldürüldü. Şebnem Şirin’in dedesi ise ünlü iş adamı Denizlili Fevzi Tokat çıktı. Peki, Şebnem Şirin neden öldürüldü?

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Çamlaraltı Mahallesi'ndeki bir apartta yaşanan olayda 23 yaşındaki gıda mühendisi Şebnem Şirin, erkek arkadaşı Furkan Z. yaşadığı dairede ölü bulundu. Olayın hemen ardından aracına binerek kaçan cinayet şüphelisi Furkan Z., polis ekipleri tarafından kent merkezinde kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Cinayet Büro Amirliğindeki sorgusu tamamlanan cinayet zanlısı Furkan Z., bu sabah güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Adliye girişinde soruları cevapsız bırakan Furkan Z.'nin ‘gasp ve cinsel istismar’ olmak üzere 6 suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

Zanlı ilk ifadesinde Şebnem Şirin ile birlikte yemek yedikten sonra aparta gittiklerini söyleyen Furkan Z.'nin eve gittikten sonra her şeyin normal olduğunu ama ne olduysa sabah olduğunu ancak olayı hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

Cenazesi morga kaldırılan Şebnem Şirin’in yapılan otopsisinde boğazı kesilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Şebnem Şirin neden öldürüldü? Şebnem Şirin’in dedesi Fevzi Tokat kimdir?

Şebnem Şirin’in dedesi Fevzi Tokat kimdir?

1962 yılında Denizli’nin Güney ilçesinde Pamukkale Şarapları firmasını kuran Fevzi Tokat, 1972 yılında kardeşi Yasin Tokat ile birlikte çalışmaya başladı. Pamukkale Şarapları, 50 yıl önce kurulduğunda yılda 100 bin litre şarap üretirken, ilerleyen yıllarda Türkiye'nin en modern tesislerinden birine sahip oldu ve 3 milyon 500 bin litre şarap üretimi yaparak başta Fransa ve Almanya olmak üzere üretiminin yüzde 25'ini Avrupa Birliği ülkelerine ihraç etmeye başladı.

Şebnem Şirin neden öldürüldü? Şebnem Şirin’in dedesi Fevzi Tokat kimdir? ile ilgili etiketler Denizli Şebnem Şirin Fevzi Tokat
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.